Geluiden Wijzigen In Windows 7

Inhoudsopgave:

Geluiden Wijzigen In Windows 7
Geluiden Wijzigen In Windows 7

Video: Geluiden Wijzigen In Windows 7

Video: Geluiden Wijzigen In Windows 7
Video: All Windows 7 Sounds 2023, Maart
Anonim

Het Windows 7-besturingssysteem heeft niet alleen een gebruiksvriendelijke interface, maar ook verschillende vooraf geïnstalleerde sets van sounddesign. Indien gewenst kan de gebruiker zelfs zijn eigen set samenstellen en moeiteloos installeren.

Geluiden wijzigen in Windows 7
Geluiden wijzigen in Windows 7

instructies:

Stap 1

Het besturingssysteem Windows 7 heeft veel hulpmiddelen om het gebruiksvriendelijker te maken. Naast de flexibele configuratie van de grafische interface, omvat het systeem de mogelijkheid om het geluidsontwerp te regelen, wat soms niet minder belangrijk is. Helaas weten niet alle gebruikers van de "zeven" dat er meer dan een dozijn standaard geluidsthema's in dit systeem zitten, en het is ook mogelijk om je eigen sets audiobestanden te installeren. Het duurt niet lang om systeemgeluiden aan te passen in Windows 7, maar u kunt vervelende meldingsgeluiden vervangen of uw virtuele werkruimte eenvoudig diversifiëren.

Stap 2

Er zijn verschillende manieren om het venster te openen voor het instellen van het geluidsontwerp. De eerste is het wijzigen van de personalisatie-instellingen. Om het venster te openen, moet u het contextmenu oproepen door met de rechtermuisknop op de vrije ruimte op het bureaublad te klikken en het item "Personalisatie" te selecteren. Vervolgens moet u op het pictogram "Geluiden" onderaan het venster klikken.

Stap 3

Een andere manier om naar het instellingenmenu voor geluidsontwerp te gaan, is het configuratiescherm van Windows 7. U kunt het openen via het menu Start door op het bijbehorende pictogram aan de rechterkant ervan te klikken. Selecteer in het configuratiescherm het pictogram "Geluid" en ga in het geopende venster naar het tabblad "Geluiden".

Stap 4

In het veld van het geluidsinstellingenvenster van het besturingssysteem is er een vervolgkeuzelijst waarin u een van de vooraf geïnstalleerde geluidsthema's kunt selecteren. Hieronder staat een Verkenner-venster met alle Windows 7-systeemgeluiden die in het geselecteerde thema zijn opgenomen. Elk van hen kan worden beluisterd door op de knop "Afspelen" te klikken.

Geluidsinstellingenmenu
Geluidsinstellingenmenu

Stap 5

Om uw eigen set geluiden te laden, moet u deze invullen in een map met de naam van het thema en deze in de map Media in de Windows-systeemmap plaatsen. Verdere compilatie van het geluidsschema vindt plaats vanuit het menu voor het regelen van systeemgeluiden. Eerst moet je een van de standaardthema's selecteren en de lijst met geluiden die erin zijn opgenomen uitbreiden. Om een nieuw geluid toe te wijzen dat overeenkomt met de gebeurtenis die in de lijst is geselecteerd, klikt u op de knop Bladeren en selecteert u het gewenste geluidsbestand uit de geladen map. Zodra de wijzigingen zijn aangebracht, moet u op de knop "Opslaan als …" klikken en de naam van het geluidsthema invoeren.

Populair per onderwerp