Geluiden Extraheren Uit Games

Inhoudsopgave:

Geluiden Extraheren Uit Games
Geluiden Extraheren Uit Games
Anonim

In moderne computerspellen wordt vaak gebruik gemaakt van muzikale begeleiding. Sommige nummers worden favoriet bij pc-gebruikers en ze willen graag naar een computer kopiëren. Gebruik de onderstaande tips om muziek uit een game naar je computer te extraheren.

Geluiden extraheren uit games
Geluiden extraheren uit games

Noodzakelijk

Een computer waarop het spel is geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig brengen ontwikkelaars games uit waaruit muziek gemakkelijk kan worden geëxtraheerd. Om dit te doen, hoeft u alleen maar te weten in welke mappen u speciale bestanden kunt vinden of de zoekfunctie gebruiken. In sommige gevallen kan speciale software nodig zijn, maar het aantal van dergelijke spelcomplexen is meestal minimaal.

Stap 2

Allereerst moet je de map identificeren waarin de game is geïnstalleerd. Om dit te doen, zoekt u de snelkoppeling voor starten op het bureaublad en bekijkt u de eigenschappen ervan - klik met de rechtermuisknop op het object en selecteer "Eigenschappen". Kopieer in het geopende venster het adres uit het veld "Werkmap".

Stap 3

Start een willekeurig Windows Verkenner-venster en plak de gekopieerde waarde en druk vervolgens op Enter. In de map die wordt geopend, zou u secties met multimediabestanden moeten vinden, in de regel zijn dit Data en andere namen waarin het woord data aanwezig is. Nadat u naar deze map bent gegaan, ziet u een indeling in categorieën (geluid, video, enz.).

Stap 4

Nu moet je het moeilijkste proces aanpakken - het vinden van het gewenste audiobestand. Sommige games kunnen een grote hoeveelheid muziek bevatten, soms wel 10.000 nummers. De meeste van deze nummers zijn achtergrondmuziek of korte spraaksignalen.

Stap 5

Voor een snelle zoekactie is het raadzaam om de bestanden op grootte te sorteren. Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in het geopende venster, selecteer de sectie "Bekijken" en klik op het item "Tabel". Klik met de linkermuisknop op het element "Grootte". Grote bestanden worden bovenaan deze lijst weergegeven. Met een willekeurige audiospeler kunt u deze bestanden in de afspeellijst laden en ernaar luisteren.

Stap 6

Als u merkt dat er geen programma's zijn die audiobestanden afspelen op uw computer, gebruikt u Windows Media Player, dat is ingebouwd in Windows-besturingssystemen.

Aanbevolen: