Hoe Het Geluid In Het Spel Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geluid In Het Spel Aan Te Zetten
Hoe Het Geluid In Het Spel Aan Te Zetten

Video: Hoe Het Geluid In Het Spel Aan Te Zetten

Video: Hoe Het Geluid In Het Spel Aan Te Zetten
Video: Windows 10: geluidsinstellingen 2024, April
Anonim

Steeds vaker wil men moderne games gelijkstellen, zo niet voluit met kunst, dan met cinema - zeker. Een goed uitgewerkt plot, detaillering van interieurs, realistische graphics en soundtrack zorgen soms voor een verbluffend resultaat. Als er echter een storing is in ten minste één van de componenten (bijvoorbeeld geluid) en de hele atmosfeer wordt vernietigd.

Hoe het geluid in het spel aan te zetten
Hoe het geluid in het spel aan te zetten

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat er geen probleem is met het systeem. Als het geluid niet alleen in het spel, maar ook in Windows wordt afgespeeld, installeer dan de benodigde software. Allereerst alle audiostuurprogramma's die bij uw geluidskaart zijn geleverd op een aparte dvd (als er geen schijf was, download dan degene die u nodig hebt van internet). Als het geluid wordt afgespeeld, maar mediabestanden niet worden geopend, installeer dan het K-lite Codec Pack. Het lost alle compatibiliteitsproblemen met de meeste bestandsformaten op.

Stap 2

Open de game-cd. Het slaat meestal niet alleen de benodigde bestanden op, maar ook herdistributieven: een reeks programma's voor de juiste werking van het spel. Zorg ervoor dat je ze allemaal hebt geïnstalleerd. Zelfs als het je lijkt dat je een dergelijke versie van software hebt (bijvoorbeeld DirectX), is het niet overbodig om het installatieprogramma uit te voeren, het controleert zelf of dit product al is geïnstalleerd.

Stap 3

Controleer de systeemvereisten. Het komt vaak voor dat een moderne geluidskaart niet compatibel is met een verouderd spel. Dit probleem kan worden opgelost door de nieuwste updates en patches te installeren. Raadpleeg het technische ondersteuningsforum, het programma dat u nodig hebt, is zeker al ontwikkeld.

Stap 4

Installeer de gelicentieerde versie van het spel. Tegenwoordig kun je op internet een groot aantal "repacks" vinden voor verschillende projecten, waaruit "aanvullende materialen" zijn verwijderd. In de praktijk krijgt de gebruiker een spel met geknipte screensavers en vaak beschadigde geluidsbestanden. U kunt het probleem oplossen door de volledige versie van het product te downloaden.

Stap 5

Er kunnen meerdere afspeelapparaten (bijvoorbeeld koptelefoons en luidsprekers) tegelijkertijd op uw pc worden aangesloten. De instellingen die zijn ingesteld in Windows (luidsprekers - hoofdluidspreker) worden mogelijk niet herkend door het spel en het geluid wordt per ongeluk naar een andere uitgang verzonden.

Stap 6

Controleer je in-game audio-instellingen. Als u het product voor de eerste keer start, bestaat de mogelijkheid dat om de een of andere reden de minimaal mogelijke waarden zijn ingesteld in het menu "Opties" -> "Geluid".

Aanbevolen: