Hoe Het Spel In Het Venster Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel In Het Venster Aan Te Zetten
Hoe Het Spel In Het Venster Aan Te Zetten

Video: Hoe Het Spel In Het Venster Aan Te Zetten

Video: Hoe Het Spel In Het Venster Aan Te Zetten
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Spelen in venstermodus is vaak handiger dan spelen in volledig scherm. Als u bijvoorbeeld onderweg met iemand aan het chatten bent en u de mogelijkheid nodig hebt om snel het actieve venster te wijzigen. Of als je besluit de kantoormelancholie te verdrijven, maar er kan elk moment een ontevreden gezicht van de baas achter je rug verschijnen. De venstermodus is praktisch noodzakelijk, zelfs als je besluit een oud spel te spelen. De resolutie van games uit de jaren 90 en begin 2000 is erg laag voor moderne monitoren, waardoor de beeldkwaliteit te slecht wordt in volledig scherm modus.

Hoe het spel in het venster aan te zetten
Hoe het spel in het venster aan te zetten

instructies:

Stap 1

De meeste moderne games hebben een ingebouwde venstermodus, die kan worden ingesteld door het juiste item in de instellingen te selecteren. Open hiervoor de sectie "Opties", "Parameters" of iets dergelijks in het hoofdmenu van het spel. Zoek het item "Windowed mode", "Run the game in windowed mode?" of vergelijkbaar. Vink het vakje aan, bevestig uw keuze.

Stap 2

Soms worden gedetailleerde game-instellingen gestart met een aparte snelkoppeling, die Game Config, Game Option of "Instellingen" kan worden genoemd. Het bevindt zich in de gamemap.

Stap 3

Als het spelmenu niet voorziet in het inschakelen van de venstermodus, gebruik dan de ALT + Enter-toetscombinatie terwijl het spel draait. Veel programma's reageren op deze opdracht en minimaliseren van volledig scherm naar venstermodus.

Stap 4

De venstermodus kan worden ingesteld met behulp van de opdrachtregel van de snelkoppeling naar het spel. Maak hiervoor een snelkoppeling naar de gewenste game op het bureaublad of selecteer een bestaande. Klik met de rechtermuisknop, selecteer "Eigenschappen". Zoek de regel met het volledige adres van het spel. Bijvoorbeeld C: Program FilesBest GameGame.exe. Helemaal aan het einde, na de afsluitende aanhalingstekens, voeg je een spatie toe en voeg je –window toe. De meeste spellen accepteren dit teken met succes en worden in een venster uitgevoerd.

Stap 5

De bovenstaande methode kan in zeldzame gevallen een aanzienlijk nadeel hebben. Het komt voor dat het spel, nadat het een commando heeft ontvangen om in de venstermodus te starten, deze onthoudt als de standaardwaarde, en zelfs na het verwijderen van de -window-markering, blijft het in het venster werken. Om terug te keren naar de mogelijkheid om de modus volledig scherm te starten, voegt u het teken -volledig scherm toe in plaats van -venster.

Stap 6

Sommige spellen vereisen speciale commando's. Je kunt ze meestal vinden op de website van de fabrikant in de sectie technische ondersteuning. Bovendien, als de game een geteste officiële venstermodus heeft, zullen de manieren om deze in te schakelen zeker ook worden beschreven op de website van de ontwikkelaars.

Stap 7

Helaas is het niet altijd mogelijk om het spel in een venster te starten. Bijvoorbeeld als de minimale resolutie van de game die door de ontwikkelaars wordt geleverd gelijk is aan de huidige resolutie van je scherm. In dergelijke gevallen zal waarschijnlijk geen enkele mate van manipulatie van het spel tot een positief resultaat leiden.

Aanbevolen: