Je Huid Hydrateren Met Huismiddeltjes

Inhoudsopgave:

Je Huid Hydrateren Met Huismiddeltjes
Je Huid Hydrateren Met Huismiddeltjes

Video: Je Huid Hydrateren Met Huismiddeltjes

Video: Je Huid Hydrateren Met Huismiddeltjes
Video: DROGE VOETEN EN GEBARSTEN HIELEN NATUURLIJK BEHANDELEN MET DEZE 3 SIMPELE HUISMIDDELTJES.💮🌸🌺 2024, Mei
Anonim

Vochtinbrengende en regelmatige thuisverzorging zullen uw huid jarenlang jong, stevig en fris houden. Het drinken van de vereiste hoeveelheid vloeistof, vitaminevoeding en maskers - dit alles zal het verschijnen van rimpels uitstellen en de veroudering van de huid vertragen.

Je huid hydrateren met huismiddeltjes
Je huid hydrateren met huismiddeltjes

Elke huid heeft hydratatie nodig: normaal, vettig, droog. Een droge, vochtarme huid wordt van tevoren slap en gerimpeld. Dit wordt meestal dichter bij 30 jaar merkbaar, maar soms veel eerder.

Naast dure professionele procedures en crèmes, zijn er een groot aantal folkmanieren om je huid te hydrateren met huismiddeltjes.

Waarom je huid hydrateren?

De jonge, frisse en stevige huid blijft zo totdat de waterhuishouding verstoord is. Zodra uitdroging optreedt, verliest de huid haar stevigheid, frisheid en jeugdigheid. Vandaar peeling, jeuk, droogheid, allergische reacties op de huid en de vroege veroudering ervan.

Het zorgcomplex voor het handhaven van de waterbalans omvat zowel de externe creatie van een film om vocht vast te houden met behulp van crèmes als thuismethoden. Eten, vitamines slikken, voldoende drinken, stoppen met roken en regelmatig verzorgen met huismiddeltjes zal een gunstig effect hebben op de algemene conditie van het lichaam, en dus ook op het gezicht.

Het eerste en belangrijkste is voeding

Een gebrek aan vitamines leidt er onvermijdelijk toe dat de huid niet de voedingsstoffen krijgt die ze nodig heeft. Ze wordt bleek, schilferig, slap, gerimpeld. Verliest inwendig vocht.

De dagelijkse voeding moet vitaminebevattende voedingsmiddelen bevatten: kwark, kefir en yoghurt, melk, boter en olijfolie, lever, wortelen, kruiden, vette vis.

Als je op dieet gaat, onthoud dan dat je je huid beschadigt door je lichaam essentiële voedingsmiddelen te onthouden. En dit is de huid van binnenuit hydrateren, het nodige intracellulaire vocht vasthouden, waardoor uw huid er glad en jeugdig uitziet.

Anderhalve tot twee liter water, gemineraliseerd, niet-koolzuurhoudend, of beter lente, lente of ontdooid (je kunt het zelf in de vriezer doen) - dit is de ijzeren regel van verzadiging van het lichaam met gestructureerd vocht. Zodanig dat het qua samenstelling dicht bij bloedplasma ligt. Dit is de sleutel tot spierelasticiteit en gladheid van de huid.

Zelfgemaakte gezichtsbevochtigingsmethoden

Maskers, contrasterende wasbeurten, wassen met kruideninfusies, het gebruik van oliën - een onuitputtelijke lijst van huidverzorgingsproducten die tot uw dienst staan uit het spaarvarken van volkswijsheid.

Contrasterende wassing. Dompel je gezicht afwisselend onder in warm en koud water. Eindig koud. Dit traint de huid, maakt deze bestand tegen invloeden van buitenaf. Deze eenvoudige oefening zal haar stevig en soepel maken.

Wassen met kruideninfusies (peterselie, kamille, rozenblaadjes, linde). Infusies en afkooksels voeden de huid met de helende kracht van natuurlijke remedies. De huid krijgt zowel reiniging als voordelen.

Het gebruik van oliën met vitamine E en C helpt de huid om de schoonheidsvitamines te krijgen die ze nodig heeft. Gebruik geen pure olie op je huid. Meng een paar druppels olie met basisoliën: amandel, perzik of olijf. Voor één procedure zijn slechts een theelepel basisolie en twee druppels medicinale olie voldoende.

En natuurlijk de maskers. Een droge huid moet je een paar keer per week voeden. Belangrijk! Maskers worden aangebracht op een schone, intacte huid die niet irriteert.

Wortelmasker: wortelsap, verdunnen in room en gelijkmatig op het gezicht aanbrengen. Onthoud dat wortels een bruine kleur geven, maar op een te bleke huid kan de tint oranje blijken te zijn. Probeer wat van het mengsel op de achterkant van je elleboog aan te brengen. Als het resultaat aangenaam is, solliciteer dan. Naast de voordelen is het een natuurlijke natuurlijke bruiningscrème.

Wrongelmasker is het meest betaalbare vochtinbrengende masker. Kwark, gepureerd met honing, is handig voor mensen die niet allergisch zijn voor bijenproducten. Maar kwark met olijfolie wordt door iedereen goed verdragen.

Duindoornsap als masker - uitstekende hydratatie en voeding. Doop een schoon stuk gaas in duindoornsap, knijp licht uit en breng aan op je gezicht.

Vrijwel alles wat je in de keuken hebt voor je eigen eten, zal ook voor je huid werken. Overweeg individuele voedselintoleranties.

Benader zorgvuldig en verstandig. Onthoud dat regelmatige hydratatie met behulp van beschikbare huismiddeltjes de jeugdigheid van de huid verlengt, rimpels wegneemt en schilfering verlicht.

Aanbevolen: