Hoe Maak Je Een Huid?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Huid?
Hoe Maak Je Een Huid?

Video: Hoe Maak Je Een Huid?

Video: Hoe Maak Je Een Huid?
Video: MOOIE HUID IN 1 WEEK || HOE EN PRODUCTEN ?! 2024, Mei
Anonim

Winamp is een van de meest populaire programma's om naar muziek te luisteren, en natuurlijk wil elke gebruiker zijn uiterlijk uniek maken, in overeenstemming met zijn stijl en muzikale voorkeuren. Met verschillende skins kun je het uiterlijk in Winamp veranderen, maar het is vaak best lastig om een kant-en-klare skin te vinden die helemaal bij je past. In dit geval is de beste oplossing om de huid zelf te maken.

Hoe maak je een huid?
Hoe maak je een huid?

Noodzakelijk

Winamp, Winamp Skin Creator

instructies:

Stap 1

Je hoeft niet te leren programmeren om skins te maken. Download Winamp Skin Creator, dat speciaal voor dit doel is ontworpen.

Voer het gedownloade hulpprogramma uit en geef het pad op naar de map in Program Files waar Winamp is geïnstalleerd. Open het tabblad Diversen, voer de naam van de nieuwe skin en uw naam in het gedeelte "Auteur" in. Wijzig op dit tabblad ook de taal van Engels naar Russisch, als dit het werken met het programma gemakkelijker maakt.

Stap 2

Open het tabblad Hoofd en klik op de knop afbeelding downloaden. Zoek een geschikte foto of foto op je computer. Kadreer het en specificeer een fragment van de afbeelding dat de hoofdachtergrond van je nieuwe skin zal zijn.

Stap 3

Zoek de sectie stijlen op het tabblad Hoofd. Standaard biedt het hulpprogramma 3 stijlen, als u wilt, kunt u er extra downloaden. Door op de voorbeeldknop te klikken, kunt u tussen stijlen schakelen en kijken hoe de skin verandert, door de meest geschikte optie te kiezen.

Ga vervolgens om de beurt door elk tabblad om de instelling te voltooien. Kies een weergavestijl voor de afspeellijst, voeg extra kleur toe voor tekst, cijfers en een equalizer.

Als u tevreden bent met het resultaat, klikt u op Skin maken.

Stap 4

Om de aangemaakte skin in Winamp te laden, gaat u naar de sectie "Configuratie" en opent u "Skintypes - selecteer skin" en specificeert u het pad naar uw bestand. Nu kan uw versie van Winamp gerust origineel worden genoemd.

Aanbevolen: