Hoe Dbf Uit 1C . Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Dbf Uit 1C . Te Verwijderen
Hoe Dbf Uit 1C . Te Verwijderen

Video: Hoe Dbf Uit 1C . Te Verwijderen

Video: Hoe Dbf Uit 1C . Te Verwijderen
Video: DBF Repair Toolbox Manual 2024, Mei
Anonim

DBF is een databasebestandsindeling die door verschillende programma's wordt gebruikt om informatie op te slaan. Het uploaden van gegevens naar DBF is ook beschikbaar in het 1C-programma, bijvoorbeeld om informatie naar andere organisaties te sturen.

Hoe dbf uit 1C. te verwijderen
Hoe dbf uit 1C. te verwijderen

Noodzakelijk

1C programma

instructies:

Stap 1

Maak of download een kant-en-klaar formulier voor het uploaden van gegevens naar een DBF-bestand. Als u moet uploaden voor de formulieren die vooraf zijn geïnstalleerd in het 1C-programma, vindt u deze in het bijbehorende menu. Veel versies van 1C ondersteunen kant-en-klare verwerking van lossing voor de centrale bank, sommige verwerkingen kunt u zelf schrijven, afhankelijk van de vorm van het document.

Stap 2

Als u echter niet bekend bent met deze procedure in de versie van de software die u gebruikt, kan dit erg tijdrovend zijn. Ook kan zelfschrijvende verwerking zonder ervaring met het uitvoeren van dergelijke bewerkingen veel fouten en onnauwkeurigheden in het werk veroorzaken. Stel de gegevensexport in in overeenstemming met de menu-items van de database en sla de verwerking indien nodig op als een bewerkingssjabloon.

Stap 3

Als u niet over 1C-programmeervaardigheden beschikt, neem dan contact op met de technische ondersteuningsdienst van uw softwareleverancier of externe specialisten. Het zal behoorlijk wat tijd kosten om de verwerking van het uploaden van informatie naar een databasebestand te schrijven. Houd er rekening mee dat niet alle specialisten bekend zijn met het lossen in versie 8 van het programma. Als ze plotseling, om de een of andere reden, weigeren de verwerking te schrijven, kunt u waarschijnlijk beter de servicemedewerker wijzigen.

Stap 4

Zorg er bij het uploaden van gegevens naar DBF voor dat het in uw geval niet mogelijk is om andere bestandsformaten te gebruiken, bijvoorbeeld naar een XML-document. Dit komt door het feit dat DBF momenteel verre van de handigste vorm van werken met informatie is, bovendien is dit bestandsformaat al lang verouderd, het wordt voornamelijk gebruikt door Sberbank en andere grote organisaties.

Stap 5

Uploaden naar meer wijdverbreide bestandsindelingen is merkbaar eenvoudiger en u hebt geen extra software nodig wanneer bewerking vereist is. Vergeet niet dat u zich ook kunt wenden tot externe specialisten voor schrijfverwerking, die u op internet kunt vinden op thematische formulieren gewijd aan 1C.

Aanbevolen: