Hoe Advertenties Uit Het Spel Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Advertenties Uit Het Spel Te Verwijderen
Hoe Advertenties Uit Het Spel Te Verwijderen

Video: Hoe Advertenties Uit Het Spel Te Verwijderen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Gaat Facebook Adverteren Veranderen? Dit is wat je moet weten ✰ #62 ✰ birgitluijk.nl 2023, Januari-
Anonim

Reclame staat niet stil. Deze verklaring is perfect voor pop-ups in internetbrowsers. Voorheen waren dit statische spandoeken die stilletjes op aandacht wachtten. Adverteerders hebben ontdekt dat deze manier om hun producten of diensten te leren kennen niet effectief is. Als gevolg hiervan verschenen er "Pop-ups" in het proces van evolutie. Het was onmogelijk om geen aandacht aan hen te besteden. Door ze te sluiten, kon men op de website van de adverteerder komen. Wil je weten hoe je met ze om moet gaan?

Hoe advertenties uit het spel te verwijderen
Hoe advertenties uit het spel te verwijderen

Het is nodig

  • - Internet browser;
  • - antivirusprogramma.

instructies:

Stap 1

Werk uw internetbrowser bij. In de regel zijn moderne browsers uitgerust met een tool die advertenties kan verwijderen. Deze functie is de standaardfunctie of vereist activering. Ga naar de browserinstellingen en schakel de "Anti-spam"-modus in. In verschillende programma's wordt deze modus anders genoemd, maar de essentie verandert niet. Vreedzaam hangende spandoeken waar je geen last van hebt, blijven goed op hun plek hangen. Wat betreft vervelende pop-ups, deze worden geblokkeerd en kunnen u niet langer irriteren. Als u gewend bent aan de oude versie van de browser en deze niet wilt wijzigen, download dan een speciaal programma om advertenties te bestrijden, dat tijdens het installatieproces als een add-on voor de browser wordt geïntegreerd.

Stap 2

Gebruik antivirussoftware. Deze bewerking is nodig wanneer de functie voor het blokkeren van advertenties in de browser is geactiveerd, maar nog steeds verschijnt, en niet alleen wanneer u naar een site gaat, maar ook wanneer u de browser zelf start. Dit betekent dat de programmacode is geïnfecteerd met de "adware"-malware, die de onderdrukkende functie van de browser blokkeert. Pas een antivirusscan toe en verwijder het ongewenste item dat de normale werking van uw internetbrowser verstoort. Als deze bewerking niet heeft geholpen, installeert u de browser opnieuw nadat u de vorige versie volledig van uw pc hebt verwijderd.

Stap 3

Betaal aan de sitebeheerder. Om advertenties uit een online game te verwijderen, moet je precies dat doen. Het aanbod en de kosten ervan staan ​​zeker in het pop-upvenster zelf. De wonderbaarlijke functies van de browser zullen hier niet helpen, aangezien de beheerder het volste recht heeft om een ​​vergoeding te eisen voor het leveren van kwaliteitsdiensten. Volg de stappen die worden beschreven in de gebruikersovereenkomst om advertenties in het spel te verwijderen.

Populair per onderwerp