Hoe Woorden Uit Een Nummer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Woorden Uit Een Nummer Te Verwijderen
Hoe Woorden Uit Een Nummer Te Verwijderen

Video: Hoe Woorden Uit Een Nummer Te Verwijderen

Video: BEHANG VERWIJDEREN ~Behang verwijderen zonder stoomapparaat (NINJA TRUC!!) 2022, December
Anonim

Soms zijn er in ons leven situaties waarin we een achtergrondtrack van een nummer nodig hebben (dat wil zeggen, muziek zonder woorden). U moet bijvoorbeeld een of ander optreden voorbereiden, een creatief optreden voor een bedrijfsfeest of een van uw familieleden feliciteren met een familievakantie. Je kunt kant-en-klare achtergrondtracks downloaden van internet, maar het probleem is dat het niet altijd mogelijk is om een ​​minpuntje te vinden voor het gewenste nummer. Daarom is hier een instructie voor het maken van een achtergrondtrack thuis.

Hoe woorden uit een nummer te verwijderen
Hoe woorden uit een nummer te verwijderen

Het is nodig

Adobe Audition-programma

instructies:

Stap 1

Download Adobe Audition als je het nog niet hebt. Installeer het op uw computer.

Stap 2

Open het programma, stel de weergave erin in - "multitrack" en sleep het bestand met het nummer waarvan je een achtergrondtrack wilt maken. Doe dit vier keer om vier sporen te maken. Geef de tracks een naam, zoals "origineel", "bas", enz.

Stap 3

Dubbelklik op het originele nummer. Dubbelklik om de volledige geluidsgolf van deze track te selecteren, selecteer van bovenaf het tabblad "Effecten" - "Filters" - "Extract the center channel". Pas in het venster dat verschijnt het geluidsniveau en de snijbreedte aan. Evalueer het verkregen resultaat met de knop "Bekijken". Als het je uitkomt, klik dan op "OK".

Stap 4

Neem nu het volgende nummer (genaamd "bass"), selecteer het. Kies Effecten - Filters - Wetenschappelijke filters. Hier moet je een filter selecteren met de naam "Butterward" - "Skip Bottom". Stel de frequentie in op 800 Hz. Klik op "Bekijken" en bereik het gewenste resultaat, klik vervolgens op "OK".

Stap 5

Druk voor het "middelste" nummer op de knop "Prop. Band", stel de frequenties in op 800-6000 Hz, knip het midden weg.

Stap 6

Voor de track "high" drukt u op "Skip up", stelt u de frequenties in van 6000 tot 20000 Hz. Knip het midden uit.

Stap 7

Nu wordt elk nummer afgesneden door frequenties. We moeten al deze tracks samenvoegen tot één. Open hiervoor het tabblad "Multitrack", sleep alle bestanden naar één plek. Druk nu op Afspelen (of Alt + P-sneltoets) en luister naar wat je krijgt.

Stap 8

Door verschillende equalizers te gebruiken, kunt u de resulterende achtergrondtrack iets meer corrigeren.

Populair per onderwerp