Hoe Digitale Handtekening Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Digitale Handtekening Uit Te Schakelen
Hoe Digitale Handtekening Uit Te Schakelen

Video: Hoe Digitale Handtekening Uit Te Schakelen

Video: Hoe Digitale Handtekening Uit Te Schakelen
Video: Het maken van een Digitale handtekening 2024, Mei
Anonim

Een stuurprogramma is een programma dat correcte communicatie tussen een computer, hardware en apparaten mogelijk maakt. De digitale handtekening van de driver dient als beveiligingslabel dat de softwareontwikkelaar identificeert.

Hoe digitale handtekening uit te schakelen
Hoe digitale handtekening uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Wanneer een nieuw apparaat op de computer wordt aangesloten, probeert het besturingssysteem een stuurprogramma voor dit apparaat te vinden en te installeren. Tegelijkertijd verschijnt er soms een melding over de gevonden bestuurder. Het systeem waarschuwt u dat het stuurprogramma is gewijzigd, geen handtekening heeft of helemaal niet kan worden geïnstalleerd. Daarna beslis je zelfstandig of je doorgaat met installeren of op zoek gaat naar andere software.

Stap 2

Als u besluit een niet-ondertekend stuurprogramma te installeren of de verificatie van digitale handtekeningen uit te schakelen, houd dan rekening met het potentiële risico. Het bestand kan eenvoudig worden geknoeid of vervangen door een virus - in dit geval wordt de stabiliteit van uw systeem verstoord.

Stap 3

Om de digitale handtekening van het stuurprogramma uit te schakelen, opent u het menu "Start" en klikt u op de knop "Uitvoeren". Voer in het venster dat verschijnt de opdracht gpedit.msc in. In een nieuw venster wordt het "Lokale computergroepsbeleid" weergegeven. Open de optie "Gebruikersconfiguratie". Selecteer daarin het item "Administratieve sjablonen". Zoek onder aan de lijst de map "Systeem", open deze en dubbelklik op de snelkoppeling "Apparaatstuurprogramma's ondertekenen".

Stap 4

In het geopende venster kunt u de status van de service instellen. Wanneer u het item "Inschakelen" selecteert, kunt u de systeemactie instellen wanneer u het stuurprogramma zonder digitale handtekening installeert. Markeer het item "Uitgeschakeld" en druk op de knop "Toepassen" en vervolgens op de knop Ok. Verificatie van de digitale handtekening van het stuurprogramma is uitgeschakeld.

Aanbevolen: