Hoe Een Elektronische Handtekening Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Elektronische Handtekening Te Krijgen
Hoe Een Elektronische Handtekening Te Krijgen

Video: Hoe Een Elektronische Handtekening Te Krijgen

Video: Hoe Een Elektronische Handtekening Te Krijgen
Video: Het maken van een Digitale handtekening 2024, Mei
Anonim

Een elektronische digitale handtekening (of kortweg EDS) is een zeer handig modern systeem waarmee u op afstand belangrijke documenten kunt uitwisselen en diverse transacties kunt doen. Doordat het mogelijk werd om een elektronische digitale handtekening te gebruiken, vormt de locatie van de regio's van Rusland geen beperking meer voor succesvolle economische activiteit. Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een EDS voor gebruik, moet u hiervoor de volgende stappen doorlopen:

Hoe een elektronische handtekening te krijgen
Hoe een elektronische handtekening te krijgen

instructies:

Stap 1

Een aanvraag voor een EDS-middel uitvoeren en indienen, waarbij u tegelijkertijd aangeeft of u een natuurlijke persoon of een rechtspersoon bent. De medewerkers van het certificatiecentrum stellen de identiteit van de aanvrager vast en ontvangen een staal van zijn handtekening. Daarom moet je hier alles zorgvuldig en langzaam controleren.

Stap 2

Als alle documenten in orde zijn, ontvangt u de benodigde EDS-tools, evenals informatie over de werking van het systeem als geheel. U ontvangt een drager van de geheime EDS-code, waarvan het verlies of de beschadiging echte schade toebrengt aan de eigenaar. Voor dergelijke gevallen zijn er speciale dragers waarin niet alleen de elektronische handtekeningsleutel wordt opgeslagen, maar het e-document zelf direct in de drager kan worden ondertekend. Dit is een geweldige manier om uw privésleutel te beveiligen en op te slaan.

Stap 3

Download gespecialiseerde software naar uw computer: - software die de geheime codes van het document naar de kaartmicroprocessor overbrengt om de EDS van het e-document te genereren; - software die verantwoordelijk is voor het invoer-/uitvoerapparaat van informatie van de kaartmicroprocessor (kaart lezer-stuurprogramma's). U ontvangt een kaart samen met een EDS-toepassing; er wordt ook een kaartlezer in de kit meegeleverd. Installeer de benodigde driver door op het icoon van de bijbehorende kaartlezer te klikken De elektronische digitale handtekening is ontvangen en geïnstalleerd. Met de introductie van een dergelijk mechanisme voor het ondertekenen van documenten, kunnen alle bedrijven en organisaties in alle regio's van ons land gemakkelijk het federale niveau bereiken. Met de aanwezigheid van een EDS is het gemakkelijker om met leveranciers van goederen te onderhandelen, problemen met aan- en verkoop van producten op te lossen, waardoor u uzelf bespaart van onnodige rompslomp en kosten.

Aanbevolen: