Hoe Verander Je De Handtekening In The Bat

Inhoudsopgave:

Hoe Verander Je De Handtekening In The Bat
Hoe Verander Je De Handtekening In The Bat

Video: Hoe Verander Je De Handtekening In The Bat

Video: Hoe Verander Je De Handtekening In The Bat
Video: Beste aanpak om een ​​cel diagonaal te splitsen in Excel (twee koppen in één cel) 2024, Mei
Anonim

De vleermuis! door Ritlabs SRL is een van de meest gebruikte e-mailclients die tegenwoordig wordt gebruikt. Het is vooral populair onder Russisch sprekende internetgebruikers. Met het systeem voor sjablooninstellingen van dit programma kunt u eenvoudig de structuur en inhoud van e-mails die door de gebruiker zijn gemaakt, wijzigen, inclusief het bewerken van de standaardhandtekening van e-mailberichten.

Hoe verander je de handtekening in The Bat
Hoe verander je de handtekening in The Bat

instructies:

Stap 1

Start het mailprogramma en zoek degene op in de lijst van je mailaccounts waarvan je de instellingen wilt wijzigen. De sjablonen voor elk van deze accounts gebruiken hun eigen handtekening, dus u moet ze afzonderlijk wijzigen. De lijst bevindt zich aan de linkerkant van de programma-interface (als u de standaardinstellingen niet hebt gewijzigd) en lijkt op de overeenkomstige kolom met de mappenboom van de standaard Windows Verkenner. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste account en selecteer "Mailboxeigenschappen" in het contextmenu. In plaats van een vervolgkeuzemenu kunt u de sneltoets alt="Afbeelding" + Enter gebruiken.

Stap 2

Vouw het gedeelte "Sjablonen" uit in de lijst in de linkerkolom van het geopende venster - het bevat in totaal zes items. Om de handtekening in de brieven die u aan het maken bent te wijzigen, selecteert u de subsectie "Nieuwe brief".

Stap 3

Bewerk het bijschrift in de rechterkolom - het wordt standaard onder twee koppeltekens onder aan de sjabloon geplaatst. Let op de macro's% FromFName en% FromAddr - bij het maken van een nieuw bericht vervangt The Bat ze door de naam en het postadres van de afzender. Als je macro's wilt gebruiken in je nieuwe handtekening, kopieer en plak dan op de juiste plaats, zonder iets in de spelling te veranderen en vergeet het procentsymbool voor de macronaam niet.

Stap 4

Kopieer de nieuwe handtekening, selecteer vervolgens het item "Beantwoorden" in de linkerkolom en vervang het overeenkomstige fragment in de antwoordsjabloon voor het bericht dat met uw nieuwe handtekening is verzonden. Doe hetzelfde voor de sjabloon die in de subsectie "Doorsturen" is geplaatst.

Stap 5

Selecteer de subsectie "Bevestiging" en bewerk de handtekening in de daar geplaatste sjabloon. De structuur en inhoud verschilt aanzienlijk van die van andere sjablonen, dus de kopieer-/plakmethode is in dit geval waarschijnlijk niet geschikt.

Stap 6

In het sjabloon van de subsectie "Motto's" kunt u elk aforisme of elke tekst naar keuze plaatsen. Als u dit doet, wordt het ingevoerde opschrift automatisch aan elk van uw berichten toegevoegd.

Stap 7

Klik op OK wanneer alle vereiste wijzigingen in de sjablonen zijn aangebracht.

Aanbevolen: