Hoe Maak Je Een Handtekening In Outlook

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Handtekening In Outlook
Hoe Maak Je Een Handtekening In Outlook

Video: Hoe Maak Je Een Handtekening In Outlook

Video: Hoe Maak Je Een Handtekening In Outlook
Video: Handtekening instellen 2024, Mei
Anonim

Outlook is een beheerder en organisator van e-mailclients van de Microsoft Office-suite waarmee gebruikers met elkaar kunnen communiceren zonder hun e-mail in hun browser te downloaden. U kunt een handtekening aan het programma toevoegen, die enige informatie over de gebruiker zal communiceren of contactgegevens zal bevatten.

Hoe maak je een handtekening in Outlook
Hoe maak je een handtekening in Outlook

instructies:

Stap 1

Als u Microsoft Outlook 2003 gebruikt, selecteert u in het hoofdvenster Extra en vervolgens Opties. Klik op het tabblad Berichten. Selecteer in de lijst "Maak bericht in formaat" die verschijnt het berichtformaat waarvoor u de handtekening wilt gebruiken.

Stap 2

Klik in de groep "Handtekening" op de knop "Handtekeningen" en vervolgens op "Maken". Voer een naam in voor de handtekening in het veld Voer een naam in voor het nieuwe voorbeeld. Selecteer de gewenste optie in de groep "Selecteer een manier om te creëren". Klik op de knop "Volgende".

Stap 3

In het venster dat wordt geopend met het veld "Handtekeningtekst", typt of plakt u uit het document de tekst die u als handtekening wilt gebruiken. Wijzig het lettertype en de opmaak van de alinea door respectievelijk op de knoppen "Lettertype" of "Alinea" te klikken. Klik op "Voltooien" na het bewerken van de handtekening.

Stap 4

Voeg een afbeelding of lay-out in Outlook 2003 in. Herhaal hiervoor alle stappen voordat u de handtekeningtekst invoert in de "Handtekeningtekst". Klik op de knop "Volgende" en vervolgens op "Geavanceerd". U wordt gewaarschuwd dat er een programma wordt geopend dat geen deel uitmaakt van MS Outlook.

Stap 5

Klik op "Ja". Vouw het menu "Invoegen" uit in het geopende venster en selecteer "Afbeelding". Klik op de opdracht "Van bestand". Kies een afbeelding of logo. Sluit de extra editor af door op "Ja" te klikken. Klik op "OK" om uw wijzigingen op te slaan.

Stap 6

Om een handtekening te maken in Microsoft Outlook 2007, maakt u een nieuw bericht aan en opent u het tabblad Berichten. Selecteer "Inschakelen", vervolgens "Handtekening" en klik op het opschrift "Handtekeningen". Klik op de knop "Maken" op het tabblad "Elektronische handtekening". Voer een naam in voor de handtekening. Klik OK".

Stap 7

Voer uw handtekeningtekst in het veld Handtekening wijzigen in. Maak de tekst op en stel de opties naar wens in met de stijl- en opmaakknoppen. Klik op "OK" wanneer de handtekening is voltooid.

Stap 8

Plak de lay-out of afbeelding in Outlook 2007. Herhaal hiervoor de stappen totdat u de handtekening opslaat. Klik in het venster "Handtekeningtekst" op de knop "Afbeelding", selecteer deze en klik op "OK". Sla de handtekening op door nogmaals op "OK" te klikken.

Aanbevolen: