Hoe Maak Je Een Digitale Handtekening

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Digitale Handtekening
Hoe Maak Je Een Digitale Handtekening

Video: Hoe Maak Je Een Digitale Handtekening

Video: Hoe Maak Je Een Digitale Handtekening
Video: Hoe maak je een handtekening digitaal? 2024, Mei
Anonim

Een elektronische handtekening is een vereiste van een document dat het mogelijk maakt om de aanwezigheid van vervorming van informatie vast te stellen, evenals het eigendom van deze brief aan een of andere eigenaar. Om een elektronische handtekening te maken, worden cryptografische transformaties van informatie en een privésleutel gebruikt.

Hoe maak je een digitale handtekening
Hoe maak je een digitale handtekening

instructies:

Stap 1

Neem contact op met een certificeringscentrum om een digitale handtekening te maken. Het is handig bij het schrijven van belangrijke elektronische documenten of bij het handelen op de valutawissel. Als u een beginnende handelaar bent, krijgt u deze vereiste zeker, aangezien de toekomst van de ontwikkeling van de internationale valutamarkt bij de elektronische markt ligt. Het geeft u de mogelijkheid om grote transacties op afstand te doen, aangezien het de handtekening is die garandeert dat de transactie eerlijk is en wordt afgesloten met de persoon wiens achternaam en voorletters in het document zelf worden vermeld.

Stap 2

Vind het hierboven beschreven centrum bij jou in de buurt. Dit is een speciale instelling die de juiste vergunning heeft om een elektronische digitale handtekening af te geven.

Stap 3

Om het te krijgen, stuurt u een aanvraag naar dit centrum. Na aanvaarding en verwerking neemt een medewerker van het centrum contact met u op en maakt hij u wegwijs in de procedure voor het verkrijgen van een elektronische handtekening. Alle eerder genoemde acties zijn uitsluitend gericht op het bevestigen van de authenticiteit van de door u in de aanvraag verstrekte documenten. Om uw acties te minimaliseren, maakt u een gescande kleurenkopie van uw identificatiedocumenten.

Stap 4

Ontvang twee digitale sleutels - openbaar en privé, evenals het bijbehorende certificaat van de certificeringsinstantie. Het certificaat wordt in twee vormen aan u afgegeven: elektronisch en op papier. De elektronische wordt gecertificeerd door de elektronische digitale handtekening van het certificeringscentrum.

Stap 5

Om ervoor te zorgen dat de digitale handtekening nuttig voor u is, installeert u de juiste software op uw computer, waar u ook naar kunt vragen in het certificeringscentrum. U kunt het zelf installeren, of u kunt specialisten uitnodigen. Nadat de installatie is voltooid, kunt u uw digitale handtekening gebruiken.

Aanbevolen: