Hoe Maak Je Een Dvd-schijf Met Een Menu

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Dvd-schijf Met Een Menu
Hoe Maak Je Een Dvd-schijf Met Een Menu

Video: Hoe Maak Je Een Dvd-schijf Met Een Menu

Video: Hoe Maak Je Een Dvd-schijf Met Een Menu
Video: Using a Portable CD/DVD Drive in 2019 2024, Mei
Anonim

Als je bezig bent met fotografie of video-opnamen, dan weet je uit de eerste hand dat er voor elke draaidag een verslag of een schijf moet worden gemaakt met het materiaal dat van je wordt gekocht. Om een schijf te maken, kunt u elk programma gebruiken dat gegevens van uw harde schijf naar een cd/dvd kan overbrengen. Maar vandaag is de klant meer geïnteresseerd in schijven die kunnen opvallen door hun originaliteit, bijvoorbeeld een schijf met een menu. Lees verder om te leren hoe u zo'n schijf kunt maken.

Hoe maak je een dvd-schijf met een menu
Hoe maak je een dvd-schijf met een menu

Noodzakelijk

Super DVD Creator-software

instructies:

Stap 1

Super DVD Creator bevat 3 kleine hulpprogramma's voor het maken van dvd-menu's:

- bestandsconverter (bij het maken van een schijf worden bestanden van elk formaat geconverteerd naar bestanden in VOB-formaat);

- het maken van een menu voor een dvd en het instellen van autorun-parameters;

- branden op dvd.

Stap 2

Start de omvormer. Het hoofdvenster van het programma verschijnt voor je, de werkbalk bevat het minimum aantal knoppen, wat in principe voldoende is om een correct werkend schijfmenu te maken. Van de aangeboden knoppen kunt u de instelling van het begin en einde van het beeldfragment voor het menu gebruiken, evenals de knoppen "Schermformaat" en "Beeldkwaliteit". Als alles in dit venster is voltooid, gaat u naar het volgende venster door op de dvd-compilerknop te klikken.

Stap 3

In een nieuw venster moet u een afbeelding selecteren die in het schijfmenu wordt weergegeven. U kunt dit rechts in het venster doen en door de lijst met beschikbare foto's bladeren. U kunt ook uw eigen afbeelding toevoegen, aangezien de standaardset afbeeldingen klein is. Selecteer voor menu-items videofragmenten die in kleine vensters worden afgespeeld. Daarna blijft het om tekst toe te voegen aan het schijfmenu, evenals een muziekbestand dat wordt afgespeeld wanneer uw schijf wordt geladen.

Stap 4

De laatste stap bij het maken van een schijf is het branden ervan. U kunt een schijf branden met Super DVD Creator of andere programma's gebruiken, zoals Nero.

Aanbevolen: