Hoe Maak Je Een Menu Voor Een Schijf Met Avi

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Menu Voor Een Schijf Met Avi
Hoe Maak Je Een Menu Voor Een Schijf Met Avi

Video: Hoe Maak Je Een Menu Voor Een Schijf Met Avi

Video: Hoe Maak Je Een Menu Voor Een Schijf Met Avi
Video: template overrides 2024, Mei
Anonim

Als er meerdere videobestanden op een schijf zijn opgenomen, is het niet erg handig om ze op mappen te zoeken. En deze methode is niet anders in schoonheid. Het hoofdmenu, dat u eenvoudig zelf kunt maken, zal helpen om uw schijf uniek, mooi en sierlijk te maken.

Hoe maak je een menu voor een schijf met avi
Hoe maak je een menu voor een schijf met avi

Noodzakelijk

  • - programma
  • - DVD-schijf voor opname
  • - avi-bestanden voor opname
  • - muziek, foto's voor het menu

instructies:

Stap 1

Gebruik CyberLink Power2Go om een menu op schijf te maken. Download en installeer het op uw computer. Toon de snelkoppeling op uw bureaublad, zodat u er niet lang naar hoeft te zoeken.

Stap 2

Bereid een dvd voor om op te nemen. Zorg ervoor dat u het juiste mediaformaat selecteert voor alle geselecteerde bestanden. De naam en het formaat van de schijf staan op de voorkant. Open de CyberLink Power2Go-software. Plaats de schijf die u wilt branden in het station. Wacht even tot het begint te werken.

Stap 3

In het venster "Selecteer een taak om op schijf te branden" dat wordt geopend, selecteert u "Schijf met video's / foto's", in het schijftype - "Video-DVD". Klik op OK als de selectie aan uw eisen voldoet.

Stap 4

De Power2Go-werkruimte gaat voor u open. Om avi-bestanden toe te voegen, zoekt u onder het lange witte videovenster een klein pictogram met een stuk papier en een +-teken. Klik erop. Geef het pad op naar het vereiste videobestand voor opname. Wanneer u uw selectie maakt, klikt u op Importeren. Wacht tot de video is geladen. Voeg indien nodig ook andere bestanden toe.

Stap 5

Om een menu te maken voor het opnemen van toegevoegde videobestanden, let op het onderste deel van het werkvenster van het programma. Het wordt het "Menu" genoemd. Spevra kiest het thema van het menu. Standaard is er een geladen, maar door op het tabblad "Geavanceerd" te klikken, kunt u de thema's die u leuk vindt downloaden van de officiële website van het programma (https://www.cyberlink.com/index_en_US.html?r=1).

Stap 6

Kies een achtergrondafbeelding voor je menu. Het programma ondersteunt alle grafische formaten. Bereid van tevoren een aantal goede kwaliteit achtergrondafbeeldingen voor, want dit is de basis van uw menu. Klik na het selecteren van een afbeelding op "Openen". In het venster aan de rechterkant ziet u een voorbeeld van het toekomstige menu. Als u geen eigen afbeelding wilt plaatsen, klikt u op de groene knoppen naast het voorbeeld en selecteert u de juiste achtergrond.

Stap 7

Bepaal de muziek voor het menu. Klik hiervoor op de map achter de kolom "Achtergrondmuziek". Ondersteunde muziekbestandsformaten:.mp3,.wma,.wav).

Stap 8

Geef het menu een titel. Voer in het veld "Menutiteltekst" de gewenste titel in (bijvoorbeeld de titel van een serie). Gebruik de "T"-knop om het formaat en de positie van de titel te wijzigen. Volg alle wijzigingen in het rechtervenster.

Stap 9

Wanneer het menu voor de dvd met avi-bestanden is voltooid, klikt u op "Schijf branden" op de bovenste taakbalk (schijf met vlammen). Selecteer in het nieuwe venster de opnameparameters (snelheid, drive, specificeer de naam van de schijf). Begin met branden. Nadat de vereiste tijd is verstreken, wordt de schijf opgenomen.

Aanbevolen: