Afdrukken In Photoshop

Inhoudsopgave:

Afdrukken In Photoshop
Afdrukken In Photoshop

Video: Afdrukken In Photoshop

Video: Afdrukken In Photoshop
Video: Photoshop 3 - 3: Foto's afdrukken (300 PPI) 2024, Mei
Anonim

Photoshop is een onmisbaar grafisch programma voor alle gelegenheden en het zal u zelfs in zo'n schijnbaar moeilijke situatie helpen wanneer u een betrouwbare en realistisch ogende afdruk moet tekenen. Het maken van een afdruk is een snel en eenvoudig proces dat niet meer dan 10 minuten duurt.

Afdrukken in Photoshop
Afdrukken in Photoshop

Noodzakelijk

Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Om aan de slag te gaan met afdrukken, maakt u een nieuw document in Photoshop, 300 bij 300 pixels groot. Schrijf op een witte achtergrond een kleine regel van elke tekst die eindigt met een asterisk.

Stap 2

Selecteer de tekstlaag. In het bovenste bedieningspaneel van de tekstlaag ziet u een pictogram in de vorm van een boog boven de letter "T" - klik erop om het teksttransformatievenster te openen. Selecteer in het gedeelte Stijl "Boog" met de horizontale waarde en klik vervolgens op OK. Uw tekst is gebogen in de vorm van een boog, de eerste stap naar een nieuwe print is gezet.

Stap 3

De laag met de gewijzigde tekst moet worden gekopieerd (laag dupliceren), selecteer vervolgens de parameter Transformeren in het menu Bewerken en specificeer daarin een rotatie van 180 graden (Roteren). De kopie moet worden gespiegeld onder het origineel. Voeg de lagen samen.

Stap 4

Selecteer vervolgens op een nieuwe laag de Elleptical Marquee Tool en selecteer het tekstgebied ermee. Selecteer het menu Bewerken en vervolgens Beroerte, selecteer de optie 5px en stel de standaard in op zwart. Herhaal dezelfde actie en maak een kleinere cirkel in je zegel.

Wijzig de cirkelvormige tekst naar eigen inzicht en plaats een andere afbeelding of nieuwe tekst in het midden van de afdruk op een nieuwe laag.

Stap 5

Er zijn nog de laatste hand aan het werk, voeg de zegels van realisme toe. Maak een nieuwe laag met Render Clouds-filter en voeg een ruiseffect toe (Ruis toevoegen). Stel de ruisparameter naar wens in - 30-40%. Zet deze laag op Scherm in plaats van Normaal, en je zult zien hoe de afdruk er getrouw uitziet.

Aanbevolen: