Een Factuur Afdrukken In 1C

Inhoudsopgave:

Een Factuur Afdrukken In 1C
Een Factuur Afdrukken In 1C

Video: Een Factuur Afdrukken In 1C

Video: Het verschil tussen een PDF en een elektronische factuur 2022, December
Anonim

Elk document in het 1C-programma heeft een of meer afdrukformulieren. Facturen met betrekking tot verkopen worden bijvoorbeeld afgedrukt in de volgende vormen: vrachtbrief, TORG-12 met services, TORG-12, M-15 en andere. De vorm van een afgedrukt document is in de vorm van een Excel-document.

Een factuur afdrukken in 1C
Een factuur afdrukken in 1C

Het is nodig

1C programma

instructies:

Stap 1

Om de factuur af te drukken, klikt u op de knop "Afdrukken" in het document. Deze knop bevindt zich onderaan het document in de rechterhoek. Er wordt een venster geopend waarin u wordt gevraagd om de vorm van het afgedrukte document uit de lijst te selecteren.

Stap 2

Selecteer het gewenste formulier en dubbelklik met de linkermuisknop om het te openen. Het afgedrukte formulier van de factuur verschijnt op de monitor.

Stap 3

Indien nodig kan de afdruk worden bewerkt. Om dit te doen, schakelt u in de spreadsheeteditor de bewerkingsmodus uit door het commando "Tabel - Beeld - Alleen bekijken" te selecteren. Het bewerkte formulier kan worden opgeslagen op de schijf "Bestand - Opslaan als".

Stap 4

Bij het afdrukken van een grote factuur verdeelt de 1C-systeemeditor het document automatisch in pagina's. Bovendien houdt paginering rekening met geforceerde paginavertalingen en positie-instellingen op de pagina. Positie-instellingen worden niet overgebracht van een spreadsheetdocument naar een voltooid document.

Stap 5

Voordat u de factuur verzendt om af te drukken, bekijkt u een voorbeeld van de positie op het blad "Bestand - Voorbeeld". Gebruik de muis of de knoppen Maximaliseren en Minimaliseren om in te zoomen op de pagina. Het voorbeeld is ingesteld op automatische pagina-instellingen. Gebruik de opdracht "Tabel - Afdrukinstellingen - Pagina-einde invoegen" of "Pagina-einde verwijderen" om de plaatsing van paginavertalingen te forceren.

Stap 6

Selecteer vervolgens op de bovenste werkbalk van het 1C-programma het pictogram "Printer" en voer het vereiste aantal exemplaren in. U kunt ook op het paneel "Bestand - Afdrukken" klikken.

Stap 7

Stel de afdrukopties in: printermodel, papiersoort, paginaschaal, aantal exemplaren. Klik daarna op de knop "OK" en de factuur wordt afgedrukt.

Populair per onderwerp