Afdrukken Versnellen?

Inhoudsopgave:

Afdrukken Versnellen?
Afdrukken Versnellen?

Video: Afdrukken Versnellen?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Webinar | Digitale tweeling kan gebiedsontwikkeling versnellen 2023, Februari
Anonim

Ooit kocht je een printer zonder aan te nemen dat je misschien grote volumes moet printen, maar nu moet je met wanhoop toekijken hoe langzaam en ongehaast de printer afgedrukte pagina's produceert. Maar het is niet nodig om hiermee om te gaan, want je kunt werken aan de typesnelheid, deze hoger maken.

Afdrukken versnellen?
Afdrukken versnellen?

instructies:

Stap 1

De afdruksnelheid is afhankelijk van de hardware van uw specifieke printermodel en als de mogelijkheden beperkt zijn tot een bepaald aantal pagina's per minuut, kunt u het afdrukken slechts een klein beetje versnellen.

Stap 2

Open de systeemsectie "Apparaten en printers", die u kunt vinden in het menu "Start" of in het "Configuratiescherm" in Windows. Klik met de rechtermuisknop op het printerpictogram en selecteer Printereigenschappen in het contextmenu.

Stap 3

Klik op het tabblad Algemeen op de knop Instellingen en klik in het nieuwe dialoogvenster op het tabblad Papier- en afdrukkwaliteit. Selecteer hier onder het gedeelte "Media" "Normaal papier, snelle conceptkwaliteit" (de naam van dit item kan per printermodel verschillen). Klik op OK en sluit alle vensters.

Stap 4

Nu zal de printer standaard 30-50% sneller printen (afhankelijk van het model) en heb je een lasermodel, dan merk je geen merkbaar verschil in kwaliteit. Als de printer inkjet is, kan de afdrukkwaliteit merkbaar slechter worden.

Populair per onderwerp