Wat Zijn De Systeemvereisten Voor Call Of Duty: Modern Warfare 4

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Systeemvereisten Voor Call Of Duty: Modern Warfare 4
Wat Zijn De Systeemvereisten Voor Call Of Duty: Modern Warfare 4

Video: Wat Zijn De Systeemvereisten Voor Call Of Duty: Modern Warfare 4

Video: Wat Zijn De Systeemvereisten Voor Call Of Duty: Modern Warfare 4
Video: Call of Duty Modern Warfare – Original vs. Remastered Graphics Comparison 2024, April
Anonim

Call Of Duty: Modern Warfare 4 is een modern computerspel dat deel uitmaakt van de populaire militaire schietserie Call Of Duty. Het spel staat bekend om zijn systeemvereisten en om het correct te laten werken en te laten werken, moet de computer aan bepaalde parameters voldoen.

Wat zijn de systeemvereisten voor Call of duty: Modern Warfare 4
Wat zijn de systeemvereisten voor Call of duty: Modern Warfare 4

Minimale en aanbevolen parameters

Onder de minimumvereisten voor een game zijn de belangrijkste parameters de hoeveelheid geïnstalleerd RAM, het processorvermogen en de videokaart die in de computer is geïnstalleerd. De hoeveelheid RAM moet minimaal 512 MB zijn. De processor mag niet lager zijn dan de Pentium 4 en draaien op een minimale frequentie van 2,4 GHz. Het gebruik van processors uit de AMD Athlon 2600+ familie is toegestaan. Als u een dual-coreprocessor heeft, werkt deze ook, maar deze moet op minimaal 1,8 GHz zijn geklokt.

Het grafische kaartmodel mag niet lager zijn dan de Nvidia 6600 of ATI Radeon 9800 en het grafische geheugen moet groter zijn dan 128 MB. Het spel vereist 8 GB vrije ruimte op de harde schijf, een toetsenbord, muis en schijfstation om de spelbestanden van de media te installeren.

Om het spel uit te voeren, kan elk besturingssysteem, te beginnen met Windows XP, op de computer worden geïnstalleerd.

Om alle effecten die in het spel worden toegepast weer te geven, heb je echter een krachtigere computer nodig. U moet bijvoorbeeld een dual-coreprocessor hebben die op 2,4 GHz draait. De hoeveelheid RAM moet minimaal 1 GB zijn, maar het is wenselijk dat de computer RAM-strips heeft met een totaal volume van 2 GB. Voor een comfortabele game is een Nvidia 7800 of Radeon X1800 videokaart met een capaciteit van respectievelijk 256 of 512 MB geschikt.

Grafische instellingen

Als uw computer niet erg krachtig is, moet u beeldaanpassingen maken. Om dit te doen, installeer en start u het spel met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad en gaat u vervolgens naar het gedeelte "Instellingen" - "Grafiek". U kunt de weergaveparameters die u wilt aanpassen handmatig aanpassen aan de systeemparameters.

Start de game opnieuw om de wijzigingen toe te passen en schakel vervolgens over naar de campagnemodus om de grafische prestaties te testen. Als er vertragingen optreden die het spel verstoren, moet je de grafische instellingen verlagen voor een comfortabeler spel.

Om het spel met succes te starten, kunt u de optie gebruiken om de vereiste parameters automatisch te configureren door op het overeenkomstige menu-item in het gedeelte "Instellingen" - "Grafiek" te klikken.

De belangrijkste parameters bij het instellen van de weergavekwaliteit zijn de gebruikte resolutie en textuurkwaliteit. Als het spel erg traag is, moet je deze parameters wijzigen. Indien nodig kunt u de resolutie van secundaire elementen zoals water of reflecties verminderen. Deze parameters zullen de kwaliteit van het beeld niet ernstig beïnvloeden, maar ze zullen helpen om de prestaties aanzienlijk te verbeteren en gamevertraging te verminderen bij het weergeven van een modern oorlogsbeeld.

Aanbevolen: