Wat Zijn De Beste IOS- En Android-games Die In Zijn Uitgebracht?

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Beste IOS- En Android-games Die In Zijn Uitgebracht?
Wat Zijn De Beste IOS- En Android-games Die In Zijn Uitgebracht?

Video: Wat Zijn De Beste IOS- En Android-games Die In Zijn Uitgebracht?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: 10 Best Android eSports Games | whatoplay 2023, Februari
Anonim

De melancholie van de herfst wordt perfect verspreid door hoogwaardige gamingprojecten, ook voor mobiele platforms. We hebben geprobeerd de beste vertegenwoordigers te selecteren uit de App Store en Google Play, waarvan de release dit jaar plaatsvond. Maak dus ruimte vrij op uw apparaten en maak het uzelf gemakkelijk, want we hebben altijd iets om mee te spelen.

TOP 10 beste nieuwe games voor iOS en Android 2017
TOP 10 beste nieuwe games voor iOS en Android 2017

Het talos-principe

Wanneer games als The Talos Principle worden uitgebracht, wordt duidelijk dat er een toekomst is voor mobiel gamen. Je speelt als een robot die wakker wordt in een vervallen labyrint vol hightech spullen. De innerlijke stem zal niet alleen de te volgen weg suggereren, maar ook de filosofische context prediken. Het project doet enigszins denken aan Valv's Portal, alleen met zijn unieke kenmerken en principes van interactie met de omgeving. Ja, The Talos Principle is een prachtige, driedimensionale zoektocht met veel verschillende taken, bovendien volledig gelokaliseerd in het Russisch. Zelfs de voice-over wordt gedupliceerd, wat in de praktijk een prettige uitzondering is. Voor het grootste deel maakte één ding me van streek: het management. Standaard swipe, enorm ellendig, ik raad aan om een ​​virtuele gamepad aan te zetten in de instellingen, maar ook niet alles is zo gaaf mee - swipes om de camera te draaien zijn niet informatief, de camera raakt vaak zoek en je moet ergens op de verkeerde plek kijken. Een andere slechte kant is projectoptimalisatie. Er zijn niet veel dynamische objecten, maar je kunt voelen hoe de smartphone begint te belasten en er zijn drawdowns in FPS. Ondanks de vlieg in de zalf, is The Talos Principle een zoektocht met een hoofdletter - met een verhaallijn, prachtige graphics, interessante taken en een soort filosofie.

morfiet

De Morphite-ontwikkelaars zijn erin geslaagd een driedimensionaal avonturenspel te combineren met first-person actie en eenvoudige puzzels. Dit alles wordt ondersteund door meerdere dialogen met scènes op de game-engine. Het bleek een nogal interessante cocktail te zijn. En dwalen, en schieten, en studeren, en zelfs verdwalen. Acties ontwikkelen zich in de verre toekomst, waarin mensen kolonies zijn. We spelen als een meisje dat op verschillende onderzoeksexpedities naar verre planeten wordt gestuurd. We zijn niet alleen bezig met het vinden van snuisterijen voor opa's winkel, maar ook om het gordijn van het verleden te openen. Het belangrijkste kenmerk van het spel zijn willekeurig gegenereerde werelden. Hij kan zich ofwel volledig concentreren op de plot, of zelfstandig enorme open werelden verkennen. Er zijn een heleboel speurtochten en mooie graphics. Het enige nadeel naast het prijskaartje is het ontbreken van Russische lokalisatie. Toch zal kennis van basis Engels van pas komen bij het voltooien van opdrachten.

Getuige

The Witness is het eerste open-wereld puzzelspel in mijn geheugen, althans in het mobiele segment. In het verhaal worden we wakker op een onbewoond eiland zonder duidelijke instructies of opdrachten. Je hoeft alleen maar te bewegen, en hiervoor moet je raadsels oplossen. De ontwikkelaars hebben meer dan 500 puzzels in petto, die elk niet overbodig kunnen zijn. De wereld is open en je kunt veilig reizen binnen tussenliggende locaties, moeilijke en niet erg mysteries oplossen. De graphics zijn geweldig volgens de quest-normen. Volledig 3D first-person perspectief, schaduwen, onscherpte en audio harmoniseren perfect. Je zult alle hoeken en gaten moeten bestuderen, anders kun je je geheugen niet terugkrijgen en van het eiland afkomen. Het speelgoed is echt de moeite waard, hoewel het principe van het oplossen van veel raadsels gedeeltelijk identiek is. Het belangrijkste is dat je voor de draden gaat.

Schaduwgevecht 3

Er zijn nog maar weinig spelers die niet hebben gehoord van de legendarische Shadow Fight-vechtgameserie. De ontwikkelaars in het derde deel hebben het project eindelijk opgefrist door er driedimensionale afbeeldingen in te ademen. Modellen van jagers, wapens, bepantsering zijn van zeer hoge kwaliteit getraceerd + in dynamiek ziet alles er prachtig uit.Alleen de superkrachtenmodus bleef over van het schaduwvechtspel en het kan door elk van hun jagers worden geactiveerd, en daar is het al nodig om een ​​​​persoonlijke vaardigheid te gebruiken die een speciale schaal verbruikt. De campagne is klassiek - er is zowel een hoofdverhaallijn als secundaire taken, zonder welke het onmogelijk is om uitrusting op hoog niveau te kopen, en met harde jagers is er geen andere manier, natuurlijk, als je niet gewend bent om te doneren. De besturingsmechanica is hetzelfde, maar het pompen van bepantsering en wapens is aangescherpt voor donatie - je hebt kaarten nodig, maar ze komen alleen voor in sets met verbeteringen en ze worden alleen gegeven voor succesvolle gevechten. En we hebben ook bonussen toegevoegd. Als er bijvoorbeeld weinig gezondheid over is, vecht het personage harder. Wapens hebben direct invloed op de vechtstijl. Onvoorwaardelijk bleek het vechtspel waardig te zijn. De proefrun van Shadow Fight 3 begon in juli.

Lastige test

Lastige proef. Android-gebruikers kunnen gratis speelgoed downloaden van elke bron zoals w3bsit3-dns.com, maar iOS-gebruikers zouden een Canadees account en een gratis VPN-client zoals Opera VPN moeten krijgen, en alleen dan zullen ze het nieuwe deel van het meesterwerk kunnen spelen. Dit intellectuele spel daagt diegenen uit die graag IQ, vindingrijkheid en algemene training in grijze materie willen meten. De meeste raadsels zijn gebaseerd op oplettendheid en vindingrijkheid, hoewel er ook opdrachten zijn voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde en andere belangrijke wetenschappen. De ontwikkelaars hebben helemaal niet gelogen dat dit een geheel nieuwe benadering van games van dit genre is. Totale interactiviteit is in alles aanwezig en beperkt zich niet tot slechts vier antwoordmogelijkheden. Voor 70 niveaus moet je de meest onverwachte delen van het scherm aanboren, schudden, aaien, kantelen en bijna je smartphone kussen om het volgende probleem op te lossen. Misschien wel de meest originele puzzel van de afgelopen jaren. Respect voor de ontwikkelaars. Het pictogram zou zijn veranderd in iets meer presentabel, over het algemeen zou het super zijn geweest.

Cobi-hoepels 2

Als je een liefhebber bent van platformgames, dan ken je waarschijnlijk de ongetwijfeld coole Stickman-arcadegolfserie. Dus Cobi Hoops is dezelfde monteur, alleen in de basketbalwereld. Er zijn twee modi - puzzel en klassiek. De puzzel heeft 6 sets van 18 niveaus. Als de eerste gemakkelijk worden doorgegeven bij één poging, dan kunt u echt veel tijd besteden aan het ontwikkelen van een strategie om de volgende te halen. De taken zijn gevarieerd, de niveaus zijn intelligent ontworpen. Het aantal worpen is beperkt, maar er is een gouden regel: als de bal na de worp terugkomt bij de speler, dan blijf je proberen. Gebruik het! In de klassiekers moet je in de toegewezen 30 seconden het maximale aantal ballen gooien en voor elke succesvolle poging wordt een seconde toegevoegd. Er zijn ook verschillende niveaus van klassiekers. Ondanks het feit dat de graphics korrelig zijn, bleek het speelgoed uitstekend te zijn. Het project is gratis en verplicht je niet om te doneren. Alle niveaus kunnen onafhankelijk en comfortabel worden voltooid zonder een cent uit te geven. Het enige dat ontbreekt, is de mogelijkheid om de vaardigheden van de personages te verbeteren.

Kick Ass Commando's

De AlienShooter-tijden zijn terug. Commandos-ontwikkelaars zullen gamers in staat stellen zich in een harde actiefilm te storten met een lange en zeer hardcore gaming-campagne. Een bovenaanzicht, tal van verschillende taken, pixelafbeeldingen, een groovy soundtrack en een zee van geweren laten je in een achtbit-jeugd duiken, waarvan een deel was gewijd aan een dandy. Het zal mogelijk zijn om deel te nemen aan de voortdurende hel voor verschillende gepompte personages + onderweg uit gevangenschap, we zullen onze kameraden bevrijden en, volgens het managementprincipe, zoals in Badland, massaal luli verspreiden. Ik hield van de driveiness van het project, de coole animatie en de indrukwekkende vernietigbaarheid van de locaties. Commandos is een waardige vertegenwoordiger van platformgames en zal zeker zijn publiek vinden.

Het gidsaxioma

Wil je een echte hardcore zoektocht? Het Guides Axiom staat tot uw dienst. Op elk niveau van dit speelgoed moeten we het wachtwoord raden. Aanwijzingen kunnen overal worden verborgen - tussen binaire code, in patronen en zelfs in hun eigen reflectie.Elk van de volgende 50 niveaus is absoluut uniek. Als de taak echt heel moeilijk leek, volstaat het om het woord help in het venster in te voeren en de advertentie te bekijken, wat heel humaan is. Natuurlijk kun je geld betalen. Het belangrijkste nadeel van het spel is het ontbreken van Russische lokalisatie. Het is noodzakelijk om Engels te kennen met een woordenboek.

Darten van woede

Fans van het nauwkeurig gooien van darts naar het doel zullen zeker dol zijn op Darts of Fury. Het online project biedt aan om kampioen te worden in een groot aantal competities waarin je vecht met echte spelers, dat hoop ik tenminste. Zelfs in zo'n relatief eenvoudige sport qua tuigage is er een dart-upgradesysteem. En natuurlijk zullen graphics en animatie een onbetwistbaar voordeel zijn. Alles gebeurt in pure 3D met hoogwaardige weergave. Het enige dat ontbreekt, is de mogelijkheid om animatie tussen worpen handmatig uit te schakelen, omdat we voor het grootste deel van de competitie alleen maar kijken naar de vlucht van een dart of een soort slomo-effect. Donut is aanwezig in het speelgoed. Er is geen mogelijkheid om offline te spelen. Maar voor Darts of Fury is geen lange duik nodig - we gingen binnen met een pauze van vijf minuten, speelden verschillende games en het is niet nodig om afstand te nemen van de buitenwereld.

In de dood 2

Into The dead 2 is een schijnbaar banale interactieve schietbaan, waarin je niet eens mag richten. Nou, hoe kan dit spel aantrekken? Banale nieuwsgierigheid gekoppeld aan een half uur gamen toonde aan dat dit ding natuurlijk ongelooflijk verslavend is, maar verslavend. Het eerste dat me aantrekt zijn erg mooie graphics en speciale effecten. De tweede is rijden. De hoofdtaak van de verhaallijn is om de volledige aangegeven afstand af te leggen. Het personage is traag, de dode manoeuvreert, rent en stijgt op uit het hoge gras, de munitie is beperkt, hoewel deze kan worden aangevuld via de dozen die langs de route zijn verspreid, en je kunt niet richten en je kunt alleen recht schieten. Extra bonussen worden toegekend voor het voltooien van secundaire taken, zoals het doden van 30 zombies of rennen door de hangar. Daarnaast werden verschillende modi, een pompsysteem, bonusbroodjes en een enorme winkel erop geschroefd. Natuurlijk zijn er een heleboel donaties bijgevoegd. Het verdienen van bescherming is in alles verweven en het is onrealistisch moeilijk om op latere niveaus te spelen zonder geld te investeren. Ondanks de beperkte gameplay en het ongezonde in-app-project, is het heel goed mogelijk. Met meer doorzettingsvermogen van ontwikkelaars en minder hebzucht, zou het mogelijk zijn om het idee te ontwikkelen en het beste post-apocalyptische project van het komende jaar te maken.

Populair per onderwerp