Een Opstartbare Schijf Maken Van Bestanden

Inhoudsopgave:

Een Opstartbare Schijf Maken Van Bestanden
Een Opstartbare Schijf Maken Van Bestanden

Video: Een Opstartbare Schijf Maken Van Bestanden

Video: Een Opstartbare Schijf Maken Van Bestanden
Video: Opstartbare USB maken - create bootable USB 2024, April
Anonim

Na vele jaren oefenen met het gebruik van besturingssystemen, werd onthuld dat de meest succesvolle optie voor het installeren van een systeem op een computer het maken van een opstartbare schijf is. Zo'n schijf moet niet alleen bestanden bevatten voor het systeem zelf, maar ook voor applicatieprogramma's die dagelijks gebruikt zullen worden. De zogenaamde universele schijf is het prototype van een conventionele opstartschijf.

Een opstartbare schijf maken van bestanden
Een opstartbare schijf maken van bestanden

Noodzakelijk

Almeza Multiset-software

instructies:

Stap 1

Om zo'n schijf te maken, moet u dit programma installeren. Klik na het starten op Service in het hoofdmenu en selecteer Universele database maken. Selecteer de locatie van de map die het databasebestand voor de toekomstige schijf zal bevatten. Klik volgende.

Stap 2

Selecteer de vereiste softwarepakketten die bij uw schijf moeten worden geleverd. Bijvoorbeeld Microsoft Office of ACDSee. Houd er rekening mee dat u bij het kiezen van een programma of installatiepakket naar het uitvoerbare bestand moet verwijzen. Als het distributiepakket van het programma meerdere mappen bevat, moet u alle mappen tegelijk downloaden.

Stap 3

Om een opstartbare schijf te maken, moet u op de knop Start klikken. Nadat het maken van de opstartbare schijf is voltooid, verschijnt er een bericht over de succesvolle bewerking op het scherm.

Stap 4

Nu moet u het pad naar de installatiebestanden voor uw systeem specificeren of deze stap overslaan. Na de uitgevoerde bewerkingen is het noodzakelijk om de gemaakte schijfkopie naar een willekeurig medium (USB, CD, DVD) te schrijven. Wanneer u automatisch een schijfkopie start die naar een medium is geschreven, ziet u een venster. De titel van het venster is Almeza Multiset. Het venster bevat een menu met twee items:

- Installeer alle programma's (installatie van alle programma's);

- Programma's handmatig selecteren.

U hoeft alleen het juiste item te selecteren en op de knop "OK" te klikken.

Aanbevolen: