Animatie En Animatieprogramma's Maken

Inhoudsopgave:

Animatie En Animatieprogramma's Maken
Animatie En Animatieprogramma's Maken

Video: Animatie En Animatieprogramma's Maken

Video: Animatie En Animatieprogramma's Maken
Video: Hoe maak je een animatie? 2024, April
Anonim

Bijna alle mooie sites kunnen bogen op een succesvolle animatie die de inhoud van de pagina niet belast. De mogelijkheid om animaties te maken in een webontwikkelomgeving is afhankelijk van de omgeving zelf. Het is echter veel gemakkelijker om programma's van derden te gebruiken - ze hebben meer functionaliteit en zijn specifiek ontworpen voor animatie. Bijvoorbeeld de Morfeus-app.

Animatie en animatieprogramma's maken
Animatie en animatieprogramma's maken

Noodzakelijk

Morfeus-programma

instructies:

Stap 1

Download en installeer de Morfeus-software op de harde schijf van uw computer. Je kunt het vinden op de website allsoft.ru. Voer het programma uit via een snelkoppeling op het bureaublad of via het hoofdmenu van het systeem. Het Morfeus-programma zal onmiddellijk een venster tonen waarin om verdere gebruikersacties wordt gevraagd. De interface van deze software is zo eenvoudig dat een beginnende gebruiker van een personal computer zonder problemen met het programma kan werken.

Stap 2

Kies de optie om met de voorbereide afbeelding te werken: het programma biedt verschillende soorten afbeeldingswijzigingen. Klik op 'volgende' om door te gaan. Het programma zal aanbieden om een foto te uploaden voor verdere wijziging. Geef het pad naar de afbeelding op door op de knop Afbeelding laden te klikken. Klik op Volgende en het programma zal het hoofdbewerkingsvenster openen.

Stap 3

Stel het bereik van afbeeldingsmodificatie in met de knop Punten toevoegen. Plaats punten langs de contour of op die plaatsen waar de afbeelding niet mag veranderen. Sleep vervolgens om de richting van de beeldverandering in te stellen. Klik op de Preview-knop om direct het resultaat van je werk te zien. Probeer duidelijke afbeeldingen voor uw werk te gebruiken, aangezien wazige en soortgelijke afbeeldingen niet duidelijk kunnen worden bewerkt, omdat de originele afbeeldingen de kwaliteit niet verbeteren.

Stap 4

Sla de gewijzigde afbeelding op met behulp van het item Bestand - film exporteren en de knop Exporteren. Binnen een paar seconden is je animatie klaar. Bekijk de afbeelding met behulp van standaard systeemtools. Gebruik ook Easy.gif"

Aanbevolen: