Het Formaat Van Uw Monitor Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Formaat Van Uw Monitor Wijzigen
Het Formaat Van Uw Monitor Wijzigen

Video: Het Formaat Van Uw Monitor Wijzigen

Video: Het Formaat Van Uw Monitor Wijzigen
Video: Het wijzigen van wachtwoorden - Instructievideo VGE Pro Control Monitor Plus 2024, April
Anonim

Monitoren zijn er in verschillende maten. Tijdens het proces kunt u de grootte wijzigen, dat wil zeggen de scherminstellingen. Op dit moment zijn er veel manieren waarop u eenvoudig de resolutie van de monitor kunt wijzigen. De beste optie is om volwaardige software te gebruiken. Het CATALYST Control Center-programma helpt u hierbij. Met zijn hulp kunt u de monitor naar eigen goeddunken aanpassen.

Het formaat van uw monitor wijzigen
Het formaat van uw monitor wijzigen

Noodzakelijk

PC, monitor, CATALYST Control Center-programma, internet

instructies:

Stap 1

CATALYST Control Center downloaden en installeren op uw computer.

Stap 2

Selecteer in het menu "Monitorinstellingen". Daar kunt u in de "Eigenschappen" informatie zien over de parameters en mogelijkheden. Overigens bevatten de eigenschappen optioneel "EDID" - uitgebreide weergave-identificatiegegevens.

Stap 3

Onder "Eigenschappen" bevindt zich het gedeelte "Tweaks". Hier worden alle benodigde monitorinstellingen gemaakt. Om het formaat te wijzigen, klikt u op het venster in het midden.

Stap 4

Verplaats hem dan zoals jij dat wilt. De grootte van de monitor wordt ook ingesteld met behulp van de pijlen. Bovendien kan hier horizontale en verticale composietsynchronisatie worden geconfigureerd.

Stap 5

Monitorinstellingen zijn te vinden door met de rechtermuisknop op het bureaublad te klikken. Zoek "Eigenschappen" in het venster. Kies "Parameters".

Stap 6

U kunt de monitorinstellingen wijzigen met behulp van het stuurprogramma. U kunt deze downloaden op internet, maar kies eerst het model voor uw monitor.

Stap 7

Klik na het downloaden van het programma met de rechtermuisknop op "Deze computer".

Stap 8

Kies "Beheer".

Stap 9

Zoek "Apparaatbeheer". Er zal een kolom "Monitoren" zijn. Op zoek naar uw model.

Stap 10

Het bijwerken van de bestuurder. Klik hiervoor op “Install from a opgegeven locatie” en selecteer zelf de map met de driver. Na het starten kunt u beginnen met het wijzigen van de gewenste instellingen: "Beeldschermeigenschappen", vervolgens "Opties" en "Geavanceerd".

Aanbevolen: