Hoe Een Stuurprogramma Voor Geluid Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Stuurprogramma Voor Geluid Te Installeren
Hoe Een Stuurprogramma Voor Geluid Te Installeren

Video: Hoe Een Stuurprogramma Voor Geluid Te Installeren

Video: Hoe Een Stuurprogramma Voor Geluid Te Installeren
Video: How to install Audio Driver Or Windows 10 ,8,7 Error No Audio Output Device Is Installed 2024, Maart
Anonim

Het audiostuurprogramma zorgt voor de werking van de geluidskaart van de computer en de geluidskwaliteit is afhankelijk van de stabiliteit ervan. Als het stuurprogramma bijvoorbeeld niet is geïnstalleerd, is er mogelijk helemaal geen geluid. Ook kan het nodig zijn om een geluidsstuurprogramma te installeren nadat het per ongeluk is beschadigd. Om het stuurprogramma te installeren, moet u een paar eenvoudige stappen uitvoeren.

Hoe een stuurprogramma voor geluid te installeren
Hoe een stuurprogramma voor geluid te installeren

instructies:

Stap 1

Als het audiostuurprogramma op de cd staat die bij uw computer of geluidskaart is geleverd, voert u deze cd uit. Plaats het in uw optische station en wacht op autorun. Volg zorgvuldig alle instructies van de installatiewizard en start uw computer opnieuw op nadat het proces is voltooid.

Stap 2

Als het stuurprogramma niet is meegeleverd, moet u het van internet downloaden. Start hiervoor uw browser en ga naar de website van de fabrikant van uw computer of geluidskaart.

Stap 3

Als u besluit het stuurprogramma te downloaden van de website van de computerfabrikant, gaat u naar de website en zoekt u het gedeelte op waarin u het stuurprogramma kunt downloaden. Meestal is de sectie getiteld "Drivers", "Klantenondersteuning" of "Download". Selecteer vervolgens uw computermodel en besturingssysteemversie. U ziet een lijst met stuurprogramma's die u moet downloaden. Selecteer de driver voor uw geluidskaart, download en installeer deze. Start je computer opnieuw op.

Stap 4

Als u besluit stuurprogramma's te downloaden van de website van de fabrikant van de geluidskaart, gaat u naar zijn website en zoekt u het gedeelte op waarin u de stuurprogramma's kunt downloaden. Selecteer de versie van uw geluidskaart en vervolgens het besturingssysteem dat u gebruikt. Download en installeer het stuurprogramma en start vervolgens uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: