Hoe De Codec Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Codec Te Installeren
Hoe De Codec Te Installeren

Video: Hoe De Codec Te Installeren

Video: Hoe De Codec Te Installeren
Video: K-Lite Codec Pack как правильно установить [Устанавливаем кодеки аудио и видео] 2024, Mei
Anonim

Voor een stabiele en correcte werking van de computer worden voornamelijk verschillende codecs gebruikt. Elk van de codecs is verantwoordelijk voor het uitvoeren van een bepaalde functie, op basis hiervan is de aanwezigheid van codecs op een personal computer tegenwoordig vereist.

Hoe de codec te installeren
Hoe de codec te installeren

Noodzakelijk

Computer vereiste codec

instructies:

Stap 1

In het algemeen moet worden opgemerkt dat codecs voornamelijk zijn ontworpen om te werken met multimediabestanden en applicaties die op een computer zijn geïnstalleerd. Meestal wordt een set vereiste codecs meegeleverd met de gekochte computer. Vaak moet de gebruiker echter "aan de zijkant" zoeken naar de vereiste codecs. Laten we het hebben over waar u de vereiste codec kunt krijgen en hoe u deze op uw computer kunt installeren.

Stap 2

Zoek op internet naar een codec en installeer deze op een pc. Om de codec te vinden die u nodig hebt, moet u de naam invoeren in de zoekbalk van een zoekservice. Het wordt aanbevolen om dergelijke software te downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar. het downloaden van codecs van bronnen van derden kan uw computer beschadigen. Nadat u de vereiste codec hebt gedownload, moet u de installatie starten met behulp van de snelkoppeling van het gedownloade installatieprogramma. Nadat de software op uw computer is geïnstalleerd, moet u het systeem opnieuw opstarten voordat het begint te werken.

Stap 3

Een codec installeren vanaf een profielschijf. Als u de codec wilt installeren vanaf de schijf die bij uw computer is geleverd, moet u als volgt te werk gaan. Plaats de schijf in de schijf van uw computer en wacht tot deze door het systeem is opgestart. Zodra de schijf is geladen, zoekt u met behulp van het juiste menu in het dialoogvenster de sectie die verantwoordelijk is voor het installeren van de codecs. Installeer de software die u nodig hebt en start het systeem vervolgens opnieuw op. Zodra de computer opnieuw wordt opgestart, wordt de codec actief.

Aanbevolen: