Hoe De Xvid-codec Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Xvid-codec Te Installeren
Hoe De Xvid-codec Te Installeren

Video: Hoe De Xvid-codec Te Installeren

Video: Hoe De Xvid-codec Te Installeren
Video: Xvid Codec Free Download. 2024, Mei
Anonim

Om films van goede kwaliteit te bekijken, heeft een gebruiker van een pc niet alleen een videobestand van uitstekende kwaliteit nodig, maar ook een set codecs die in het besturingssysteem is geïnstalleerd. Dergelijke sets zijn gratis beschikbaar op internet en het downloaden ervan is geen probleem. Maar ervaren gebruikers hebben ontdekt dat de meeste codecs in deze set niet worden gebruikt door videospelers.

Hoe de xvid-codec te installeren
Hoe de xvid-codec te installeren

Noodzakelijk

XviD-codec

instructies:

Stap 1

In de praktijk blijkt dat je alleen XviD hoeft te installeren om het laatste filmindustrienieuws te bekijken. De uitzondering zijn films die zijn gecodeerd met de H.264-codec. Daarom hebben veel gebruikers een vraag over de juiste installatie van deze codec. Het installeren van XviD is geen ingewikkeld proces. Om dit te doen, moet u het installatiebestand voor deze codec downloaden. Voer dit bestand uit (bestand met de extensie ".exe"). Ga akkoord met alle acties die het installatieprogramma voorstelt te doen. Klik in het laatste venster dat wordt geopend op "Voltooien".

Stap 2

Deze codec is ook verpakt in een archief. Er is geen installatiebestand met de extensie ".exe" in dit archief. In dit geval moet u de inhoud van het archief uitpakken in de map "C: WINDOWSsystem32". Na het herstarten van het besturingssysteem wordt deze codec automatisch geïnstalleerd.

Stap 3

Als u deze codec als coderingsprogramma gaat gebruiken, is het de moeite waard om alle instellingen bij te werken. De XviD-codec heeft een voordeel ten opzichte van dezelfde bekende codec DivX 5. Een van de voordelen is een groot aantal instellingen voor de eerste codec. En de plus en min van deze codec is de open source. Elke programmeur kan de code van dit programma wijzigen. Dit veroorzaakte vaak controverse tussen programmeurs, omdat de ene assembly van deze codec niet werkte met een film die was gecodeerd door een andere assembly.

Aanbevolen: