Hoe Het Register Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Register Te Wissen
Hoe Het Register Te Wissen

Video: Hoe Het Register Te Wissen

Video: Hoe Het Register Te Wissen
Video: Научу готовить курицу в соли Нежнее курицы я не ел ! Рецепт от шефа 2024, Mei
Anonim

Het nieuw geïnstalleerde Windows-besturingssysteem werkt zeer snel en goed. Maar na een paar maanden neemt de snelheid aanzienlijk af, het downloaden begint veel langer te duren. Om de normale werking van het besturingssysteem te herstellen, is het noodzakelijk om een aantal maatregelen uit te voeren, waaronder het opschonen van het systeemregister.

Hoe het register te wissen
Hoe het register te wissen

instructies:

Stap 1

Het Windows-systeemregister bevat informatie over veel systeeminstellingen. Bij het installeren van programma's worden de overeenkomstige vermeldingen in het register gemaakt, maar bij het verwijderen van applicaties worden niet alle regels correct verwijderd. Als gevolg hiervan stapelen fouten zich geleidelijk op in het register, wat leidt tot problemen in de werking van de computer.

Stap 2

Om het register schoner te houden, gebruikt u de Uninstall Tool in plaats van het standaard Windows-verwijderprogramma bij het verwijderen van programma's. Bij het verwijderen van programma's die het gebruiken, kunt u een modus selecteren die alle sporen van de aanwezigheid van het programma op de computer verwijdert.

Stap 3

Gebruik CCleaner om het register te herstellen. Dit is een klein, betrouwbaar en zeer handig hulpprogramma waarmee u niet alleen het register kunt opschonen, maar ook de opstartmap kunt controleren, onnodige bestanden van het systeem kunt verwijderen, enz. Start het programma, selecteer het tabblad "Register". In het geopende venster markeren selectievakjes alle elementen die moeten worden gecontroleerd. Klik op de knop "Zoeken naar problemen", een lijst met gevonden fouten verschijnt aan de rechterkant van het venster.

Stap 4

Om mogelijke problemen te elimineren, maakt u een herstelpunt: "Start" - "Alle programma's" - "Accessoires" - "Systeemwerkset" - "Systeemherstel". Klik vervolgens op de knop "Repareren" in het programmavenster, ga akkoord met het maken van een reservekopie van het register voordat u wijzigingen aanbrengt. Er verschijnt een bericht waarin staat dat de eerste fout is gecorrigeerd, klik op de knop Geselecteerde repareren. Alle fouten worden automatisch gecorrigeerd. Klik op de knop "Sluiten" en verlaat het programma.

Stap 5

Na het opschonen van het register, defragmenteert u de schijven om het systeem te versnellen. Open: "Start" - "Alle programma's" - "Accessoires" - "Systeemwerkset" - "Schijfdefragmentatie". Selecteer de gewenste schijf en klik op de knop Analyseren. Als er een bericht verschijnt waarin u wordt gevraagd de procedure te voltooien, klikt u op de knop Defragmenteren.

Stap 6

Blader door je opstartmap, dit doe je in CCleaner. Verwijder alle programma's die u niet nodig hebt bij het opstarten. Open vervolgens de lijst met services en schakel ongebruikte en potentieel gevaarlijke services uit - bijvoorbeeld afstandsbediening van het systeemregister ("Remote Registry"). Zoek de lijst met services die op internet moeten worden uitgeschakeld.

Aanbevolen: