Hoe Het Register Van Kaspersky Te Wissen

Hoe Het Register Van Kaspersky Te Wissen
Hoe Het Register Van Kaspersky Te Wissen

Video: Hoe Het Register Van Kaspersky Te Wissen

Video: Kaspersky Total Security 2021 ✅ Обзор Антивируса + Лицензионный Ключ Активации (Key) 2022, September
Anonim

Na het verwijderen van Kaspersky blijven sommige bestanden in het register van het besturingssysteem die niet samen met het antivirusprogramma worden verwijderd. Voordat u een nieuw antivirusprogramma installeert, moet u uw computer volledig opschonen van het oude antivirusprogramma. Bovendien zal het opschonen van het Windows-register van onnodige bestanden het besturingssysteem stabieler maken. Bovendien kunnen veel programma's het register automatisch opschonen, waardoor fouten worden voorkomen en de benodigde bestanden worden verwijderd.

Hoe het register van Kaspersky te wissen
Hoe het register van Kaspersky te wissen

Noodzakelijk

Windows-computer, TuneUp Utilities-programma, internettoegang

instructies:

Stap 1

Voordat u begint met het opschonen van het register, downloadt u het programma TuneUp Utilities van internet en installeert u het op de harde schijf van uw computer. Na de installatie kan het nodig zijn om de pc opnieuw op te starten. Als de installatiewizard u vraagt ​​om opnieuw op te starten, selecteert u de regel "Computer nu opnieuw opstarten".

Stap 2

Voer het programma uit. Er verschijnt een venster met de voortgang van de systeemscan. Klik na voltooiing op de regel "Problemen oplossen" en u wordt naar het hoofdmenu van het programma gebracht. Bovenaan het programmavenster staan ​​de belangrijkste functies. Selecteer het onderdeel Systeemoptimalisatie. Aan de rechterkant van het programmavenster vindt u het opschrift "Handmatig onderhoudstaken starten". Zoek onder deze inscriptie het commando "Registeropruiming" en klik erop met de linkermuisknop. Vink in het venster dat verschijnt het item "Volledige weergave" aan. Er wordt een systeemscan gestart die de bestanden zal vinden die zijn achtergebleven na het verwijderen van Kaspersky Anti-Virus.

Stap 3

Nadat het scannen is voltooid, verschijnt er een venster waarin twee acties beschikbaar zijn. De eerste actie is "Register onmiddellijk opschonen", de derde actie is "Problemen bekijken". Schakel het selectievakje Problemen bekijken in en het venster Samenvatting van het probleem verschijnt. Het zal zeggen dat het programma waarnaar sommige bestanden verwijzen niet meer bestaat.

Stap 4

Selecteer vervolgens in hetzelfde venster de actie "Start opschonen". Er verschijnt een ander venster waarin u op de opdracht "Volgende" klikt. Het proces van het opschonen van het register zal beginnen. Wacht tot het klaar is en klik op "Voltooien". Op de regel Probleemoverzicht staat nu Niet gevonden. Dit betekent dat het register van het besturingssysteem is gewist van Kaspersky-bestanden.

Stap 5

Sluit vervolgens alle programmavensters en start de computer opnieuw op om de reinigingsprocedure te voltooien. Na het opnieuw opstarten is er niets meer van Kaspersky Lab op uw pc.

Populair per onderwerp