Hoe Mmc . Te Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Mmc . Te Deblokkeren
Hoe Mmc . Te Deblokkeren

Video: Hoe Mmc . Te Deblokkeren

Video: Hoe Mmc . Te Deblokkeren
Video: mmc.exe blocked Windows 10 Fix (English) How to fix sisetup.exe blocked Windows 10 2024, Mei
Anonim

De meeste modellen mobiele telefoons ondersteunen flash-kaarten. Een van de meest voorkomende typen is MMC-geheugen. Sommige gebruikers worden echter geconfronteerd met het probleem van het ontgrendelen van dergelijke kaarten nadat ze een wachtwoord hebben ingesteld.

Hoe mmc. te deblokkeren
Hoe mmc. te deblokkeren

instructies:

Stap 1

De eerste optie is om de flashkaart te formatteren. Probeer het op een van de volgende manieren te implementeren. Steek de USB-stick in de kaartlezer van uw computer, open "Deze computer", klik met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer "Formatteren". U kunt ook proberen de kaart in een andere telefoon of digitale camera te plaatsen en ermee te formatteren.

Stap 2

Als u een smartphone gebruikt, installeer dan een van de toepassingen die tot de bestandsbeheerklasse behoren. Voer het uit en zoek een bestand met de naam mmcstore, meestal heeft het geen extensie. Open het - daarin ziet u het wachtwoord van uw flashstation.

Stap 3

De derde manier is om gespecialiseerde pc-software te gebruiken. De meest populaire onder hen zijn de volgende:

- Flashnul (https://shounen.ru/soft/flashnul/);

- MMC-wachtwoordtool;

- MMC Medic.

Stap 4

De vierde manier is om een apparaat genaamd MMC Unlock Clip te gebruiken. Het werkt autonoom en vereist geen verbinding met een computer. Sluit de meegeleverde clip op het apparaat aan op de 9V-batterij. Plaats de vergrendelde MMC-kaart in de overeenkomstige connector. Als de rode indicator op het apparaat snel begint te knipperen, is de flashdrive ontgrendeld. Langzaam knipperen van de indicator kan erop wijzen dat er geen wachtwoord voor de kaart is ingesteld of dat deze niet wordt herkend. Controleer of het goed is aangesloten op het apparaat en of de contacten schoon zijn. Naast de batterij kan MMC Unlock Clip worden gevoed via de USB-poort van de computer.

Stap 5

Als alternatief kan MMC UnLocker worden gebruikt. Dit apparaat kan zowel aangesloten op een pc als in een volledig autonome modus werken. In het tweede geval verschilt het gebruik ervan niet van MMC Unlock Clip. De stroom wordt ook geleverd door de batterij of via de USB-poort.

Aanbevolen: