Een E-book Afdrukken Print

Inhoudsopgave:

Een E-book Afdrukken Print
Een E-book Afdrukken Print

Video: Een E-book Afdrukken Print

Video: Een E-book Afdrukken Print
Video: E book Maestro 2024, April
Anonim

De afgelopen jaren zijn elektronische innovaties in gebruik genomen, bijvoorbeeld gadgets om e-books te lezen. Ze kunnen de schade aan uw ogen aanzienlijk verminderen, maar ze kunnen deze niet volledig elimineren. De ideale manier om literatuur van internet te lezen is om een boek op papier te drukken.

Een e-book afdrukken print
Een e-book afdrukken print

Noodzakelijk

  • - elektronische versie van het boek;
  • - Laser Printer.

instructies:

Stap 1

Voordat u e-books afdrukt of gewoon naar uw computer kopieert, is het handig om te weten dat niet elke site verantwoordelijk is voor de legaliteit van het verschijnen van dit materiaal, dus het wordt aanbevolen om te zoeken naar een officiële bron voor de distributie van gratis boeken. Je kunt het stuk kopen als je wilt.

Stap 2

Voor snel kopiëren kunt u de standaardtools van uw browser gebruiken, hoewel het wordt aanbevolen om speciale programma's te gebruiken die zich in de gratis toegangszone bevinden, bijvoorbeeld Download Master. Met zijn hulp kunt u de volgorde van downloads opbouwen, waarvan het aantal onbeperkt kan zijn. Om dit programma te downloaden, gaat u naar de volgende link https://westbyte.com/dm/index.phtml?page=download&lng=Russian en klikt u op "Download Download Master".

Stap 3

Naast de downloadmanager heb je een teksteditor nodig. Je kunt ook het standaard Kladblok gebruiken, maar het is aan te raden om professionele programma's te gebruiken met de mogelijkheid om tekst op te maken, bijvoorbeeld Microsoft Office Word of Open Office Writer (gratis analoog).

Stap 4

U kunt niet afdrukken zonder de printer zelf. Als u meer dan één boek gaat drukken, moet de keuze worden gemaakt voor laserprinters, gericht op de toekomst. Laserprinters printen snel, hebben een laag tonerverbruik (voor zwart-wit printen) en betalen zichzelf terug in zes maanden actief gebruik.

Stap 5

Open het e-bookbestand via het contextmenu of met een reeds geopend programma. Druk op Ctrl + O in het hoofdvenster van het programma en selecteer het bestand en klik vervolgens op de knop "Openen".

Stap 6

Druk op de toetsencombinatie Ctrl + P om het venster met afdrukinstellingen te openen. Geef het vereiste aantal pagina's op om af te drukken en klik op de knop "Afdrukken". U kunt ook op de knop Eigenschappen naast het printerselectievenster klikken om de tonerbespaarmodus in te schakelen, indien beschikbaar voor uw model.

Stap 7

Om een e-book in boekformaat af te drukken, moet u opnieuw naar de printereigenschappen terugkeren, op het tabblad "Functies" het vakje naast "Duplex printen" en "Boekjelay-out" aanvinken. Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat de lay-out gebonden blijft. Klik op OK om te beginnen met afdrukken.

Stap 8

Houd er rekening mee dat de optie "Duplex afdrukken" in eerste instantie oneven pagina's en daarna alleen even pagina's afdrukt. na het afdrukken van één batch, moet u de afgedrukte pagina's omdraaien en opnieuw in de lade van de printer plaatsen.

Stap 9

Bij het printen vanuit pdf en djvu e-books kan het zijn dat u problemen ondervindt, bijvoorbeeld dat niet alle pagina's de eerste keer worden afgedrukt of dat de afgedrukte tekst niet op de schaal is die u graag zou willen zien. Om dit te voorkomen, is het raadzaam om een converter van dergelijke bestanden in jpeg-formaat foto's te gebruiken, die gemakkelijk en snel kunnen worden afgedrukt.

Stap 10

Gebruik als pdf naar jpeg-converter het programma Pdf To Jpg, dat kan worden gedownload via de volgende link https://pdfjpg.com. Om het djvu-e-book in jpeg te vertalen, gebruikt u het Print Driver-programma - https://www.print-driver.ru/download, met zijn hulp kunt u niet alleen.jpg"

Aanbevolen: