In Welk Programma Kun Je De Stem Veranderen

Inhoudsopgave:

In Welk Programma Kun Je De Stem Veranderen
In Welk Programma Kun Je De Stem Veranderen

Video: In Welk Programma Kun Je De Stem Veranderen

Video: In Welk Programma Kun Je De Stem Veranderen
Video: 👉★Stemvervormer - Stem Veranderen in Video - Hoe kan je stem vervormen in video? 2024, Mei
Anonim

Er doen zich vaak situaties voor waarin u uw natuurlijke stem moet verbergen of vermommen met het oog op anonimiteit in spraaknetwerken, radioquizzen. Dankzij computertechnologie zijn er veel eenvoudige manieren om je stem te veranderen met behulp van software. Dit kunnen verschillende programma's zijn, hulpprogramma's die de stem onherkenbaar kunnen veranderen.

In welk programma kun je de stem veranderen
In welk programma kun je de stem veranderen

Noodzakelijk

  • - Scramby-programma;
  • - Voice Changer 6.0 Diamond-programma.

instructies:

Stap 1

Om de stem te wijzigen, bijvoorbeeld in Skype, moet u een eenvoudig en handig programma Scramby downloaden en installeren. Het hulpprogramma bevat 26 stemmen en 43 achtergrondgeluiden, met behulp waarvan een gesprek wordt gesimuleerd. Na installatie verschijnt een geluidskaart met de naam - Scramby in apparaatbeheer van uw computer. Om je stem te verbergen, moet je het standaard audioapparaat in de Skype-instellingen wijzigen. Ga naar het tabblad 'Extra' en vervolgens naar 'Instellingen - Algemeen' in het gedeelte 'Geluidsinstellingen' en selecteer de audio-ingang van de Scramby-microfoon.

Stap 2

Nadat het programma tijdens de communicatie met Skype is verbonden, wordt de echte stem gewijzigd. Dit alles gebeurt tijdens het opnemen, het geluid dat van de microfoon naar de standaard geluidskaart van de computer komt, zendt het signaal door naar het programma dat het omzet. De nadelen van Scramby zijn dat het weinig mogelijkheden heeft om stemmen te creëren en aan te passen, en ook niet de mogelijkheid heeft om het timbre en de frequentie van de stem aan te passen. De voordelen van het programma zijn een goede functionaliteit van een kwalitatieve stemverandering, een eenvoudige interface.

Stap 3

Probeer ook om Voice Changer 6.0 Diamond te downloaden. Het is functioneler, heeft meer mogelijkheden om de stem te veranderen en te maskeren. De belangrijkste voordelen zijn een gevarieerde stemmenset, waarin u kunt kiezen voor vrouwenstemmen, stemmen van kleine kinderen, dieren. Wanneer u Diamond voor de eerste keer start, is het onmogelijk om het stijlvolle ontwerp van het hoofdprogrammavenster en de vele spraakbedieningen niet op te merken. Het programma heeft drie tabbladen. De eerste bevat de programma-instellingen en microfoonbediening, op het tweede tabblad Negeer filter kunt u de toegang beperken van programma's waarin het geluid niet mag veranderen, en in de derde worden die programma's aangegeven die kant-en-klare geluids- en stemtransformatiegegevens ontvangen.

Stap 4

Om het programma te gebruiken, moet u op de knop Nickvoices klikken en een stem selecteren die is opgenomen in het standaardprogrammapakket. In het onderste deel ervan zijn er tools voor stemafstemming. Diamond heeft ook een recorder en geluidsopname, die wordt opgeslagen in een mp3-bestand. Om dit te doen, hoeft u alleen maar het pad naar de map te selecteren waar de bestanden worden opgeslagen. Het programma biedt meer mogelijkheden om de stem te wijzigen dankzij extensies in de instellingen. Het grootste nadeel is dat het programma niet alleen het geluid van de microfoon omzet, maar ook het geluid dat uit de luidsprekers komt.

Stap 5

Het kost niet veel moeite om je stem onherkenbaar te veranderen. U hoeft alleen het programma voor het wijzigen van de stem te downloaden, het op uw computer te installeren en in de microfoon te spreken. U kunt uw stem ook wijzigen in een aantal communicatieprogramma's zoals TeamSpeak, Ventrillo, RaidCall, MSN Messenger, ooVoo, evenals in videogames met behulp van een microfoon. De keuze is aan de gebruiker.

Aanbevolen: