Een Track Uit Een Film Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Track Uit Een Film Verwijderen
Een Track Uit Een Film Verwijderen

Video: Een Track Uit Een Film Verwijderen

Video: Een Track Uit Een Film Verwijderen
Video: How to Add or Remove - Move Dual Audios in dual audio Movies 2024, Mei
Anonim

Als het om de een of andere reden nodig is om een van de audiotracks uit de film te verwijderen, kunt u verschillende programma's gebruiken die zijn ontworpen voor videobewerking en geluidsbewerking. Het gemakkelijkste en handigste programma is VirtualDubMod.

Een track uit een film verwijderen
Een track uit een film verwijderen

instructies:

Stap 1

Een van de belangrijkste voordelen van het programma is het verwijderen van audiotracks zonder de kwaliteit van de film te veranderen. VirtualDubMod comprimeert het videobestand niet opnieuw. Bovendien laadt het programma de processor niet, dus je kunt het op de achtergrond uitvoeren en mijn hoofdwerk voortzetten. Download het programma. Installeer het op uw computer en voer het uit. Open de video waarin je wijzigingen wilt aanbrengen. Afhankelijk van het geluidsformaat in de film, kan het programma een venster weergeven met een bericht over het geluid in het VBR-formaat. Klik op Nee. Wijzig in het menu-item Video het afspeelformaat van de film door op Direct stream kopiëren te klikken. Klik vervolgens op de Streams-knop in het bovenste menu en selecteer het Stream-lijstitem. Er wordt een venster geopend waarin alle in de film aanwezige audiotracks worden getoond.

Stap 2

Markeer de audiotrack die u wilt verwijderen. Klik op de knop Uitschakelen onderaan in de rechterhoek van het venster. U zult zien dat het nummer in de lijst is gewijzigd - het is nu vergrendeld. De knop Uitschakelen verandert ook het formaat - nu heeft het de inscriptie Inschakelen. Met deze knop kun je de track altijd weer ontgrendelen als je hem weer nodig hebt. Klik OK.

Stap 3

Open het menu Bestand en sla het bestand op met de oude naam of wijs een nieuwe toe. Tijdens het opslaan van het bestand ziet u een venster met de verwerkingsmodus.

Stap 4

Het resulterende resultaat kan met elke speler worden beluisterd.

Alles wordt veel ingewikkelder als u bijvoorbeeld de vertaling wilt verwijderen en alleen het geluid van het origineel wilt achterlaten. Of vice versa. Dergelijke audiotracks worden als het ware samengevoegd tot een enkel geluid, om de ene van de andere te scheiden, zal het nodig zijn om lang en nauwgezet werk te doen om verschillende tracks te scheiden. In dit geval heb je een al serieuzer pakket nodig voor geluidsverwerking, bijvoorbeeld CoolEdit, Sound Forge, WaveLab of een ander programma dat je leuk vindt.

Aanbevolen: