Hoe Gratis Antivirussoftware Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Gratis Antivirussoftware Te Installeren
Hoe Gratis Antivirussoftware Te Installeren

Video: Hoe Gratis Antivirussoftware Te Installeren

Video: Hoe Gratis Antivirussoftware Te Installeren
Video: How to install Avast Free Antivirus on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Het is volledig gratis om een betrouwbare bescherming van uw computer te bieden met een krachtig antivirusprogramma. Bovendien is het heel goed mogelijk om dit te doen zonder het auteursrecht van de ontwikkelaar te schenden, op een absoluut legale manier, en zelfs de juiste optie voor jezelf te kiezen uit verschillende voorstellen!

Hoe gratis antivirussoftware te installeren
Hoe gratis antivirussoftware te installeren

instructies:

Stap 1

Overweeg als eerste optie het populaire antivirusprogramma avast! Gratis antivirus. Ga naar de ontwikkelaarssite op www.avast.com en download de gratis versie van het programma. Het is voor de meeste gebruikers zeer geschikt om uw computer te beschermen tegen virussen en spyware

Stap 2

Nadat u het bestand hebt gedownload, voert u het uit en volgt u de aanwijzingen in het dialoogvenster om het programma op uw computer te installeren. Zelfs een beginnende gebruiker kan deze taak aan. Vergeet na installatie niet uw antivirus te registreren zodat u deze onbeperkt kunt gebruiken. Het programma zelf zal u hierom vragen via een melding die op het scherm verschijnt.

Stap 3

Als u om de een of andere reden het bovengenoemde avast! Free Antivirus, u kunt meer geavanceerde versies van antivirusprogramma's van Kaspersky Lab en Doctor Web gebruiken. Op de officiële websites van de ontwikkelaars wordt u aangeboden om gratis volledige versies van verschillende antivirusproducten te downloaden. Er is één "maar": je kunt ze maar één maand gebruiken.

Stap 4

Als u tevreden bent met deze voorwaarden, gaat u naar de website om het vereiste Kaspersky Lab-programma te downloaden www.kaspersky.com, kies een geschikte antivirus voor jezelf en download het installatiebestand. Ga naar hun website om de software van Doctor Web te downloaden www.drweb.com en volg het bekende patroon

Stap 5

Nadat de gratis periode van 30 dagen is verstreken, kunt u altijd terugkeren naar het gratis avast! Gratis Antivirus, of heroverweeg uw mening over het besparen van geld op de beveiliging van uw computer, en betaal voor het verdere gebruik van de producten waarmee u zonder enige beperking wilt werken.

Aanbevolen: