Antivirussoftware Downloaden

Inhoudsopgave:

Antivirussoftware Downloaden
Antivirussoftware Downloaden

Video: Antivirussoftware Downloaden

Video: Antivirussoftware Downloaden
Video: Антивирус Аваст скачать, установить и правильно настроить, подробно для начинающих 2024, Mei
Anonim

De aanwezigheid van een antivirussysteem is noodzakelijk voor elke gebruiker van een personal computer. Zelfs als u zelden internet gebruikt, autorun hebt uitgeschakeld en geen verwisselbare media gebruikt - zelfs in dit geval moet u periodieke controles uitvoeren.

Antivirussoftware downloaden
Antivirussoftware downloaden

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Kies een antivirusprogramma op basis van uw voorkeuren en systeemvereisten. Houd er rekening mee dat als u een zwakke computerconfiguratie heeft, u een antivirusprogramma kiest dat uw systeem het minst belast. Als u vaak internet gebruikt, gebruik dan een programma dat een netwerkscanner bevat.

Stap 2

Als u vaak zeer belangrijke documenten in uw werk gebruikt, en tegelijkertijd moet werken met verwisselbare media en internet, kies dan het antivirusprogramma dat maximale beveiliging voor uw computer biedt. Deze vereisen dan ook hoge prestaties van de computer.

Stap 3

Nadat je hebt besloten welk antivirusprogramma je in de toekomst gaat gebruiken, download je de proefversie van de officiële website. Download geen antivirussoftware van andere bronnen of torrents. Gebruik de volgende link om Kaspersky Anti-Virus te downloaden:

Stap 4

Als u een proefversie van Norton wilt gebruiken, download deze dan van https://www.norton-russia.ru/. Om dr. Ga naar de link https://download.drweb.com/ om Norton te downloaden -

Stap 5

Download ook het extra hulpprogramma Dr. Web Cure It. Het start zonder installatie en controleert niet alleen fysieke geheugenmedia, maar ook RAM, en controleert ook opstartsectoren. Het kan natuurlijk geen volwaardig antivirussysteem vervangen, maar het kan erg handig zijn voor het uitvoeren van snelle controles en het detecteren van Trojaanse paarden. U kunt het downloaden door op de volgende link te klikken: https://www.freedrweb.com/download+cureit/. Het is volledig gratis voor niet-commercieel gebruik, u moet een verplicht gebruikersformulier invullen voordat u het downloadt.

Aanbevolen: