Hoe Gratis Antivirussoftware Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Gratis Antivirussoftware Te Downloaden
Hoe Gratis Antivirussoftware Te Downloaden

Video: Hoe Gratis Antivirussoftware Te Downloaden

Video: Hoe Gratis Antivirussoftware Te Downloaden
Video: Gratis Virusscanner downloaden. 2024, April
Anonim

Om een hoog beveiligingsniveau van een personal computer te garanderen, wordt het gebruik van antivirussoftware aanbevolen. Alle antivirussen kunnen voorwaardelijk worden onderverdeeld in betaalde applicaties en programma's waarvoor geen licentie vereist is.

Hoe gratis antivirussoftware te downloaden
Hoe gratis antivirussoftware te downloaden

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Het is belangrijk om te begrijpen dat bepaalde antivirussoftware alleen gratis is voor thuisgebruik. Houd rekening met deze functie bij het kiezen van een antivirusprogramma dat bij u past.

Stap 2

Selecteer een antivirusprogramma. De meest populaire programma's waarvoor geen licentie vereist is, zijn de volgende antivirussen: Avast, Comodo Internet Security, Avira en AVG.

Stap 3

Bezoek de website van de ontwikkelaars van de geselecteerde antivirussoftware. Zoek de downloadsectie en ga naar de lijst met gratis versies van applicaties.

Stap 4

Klik op de knop Downloaden of Downloaden. Wacht even terwijl de benodigde bestanden naar de harde schijf van uw computer worden gekopieerd.

Stap 5

Voer het installatieprogramma uit. Volg het stapsgewijze menu om de installatie van de antivirussoftware te voltooien. Daarvoor wordt ten zeerste aanbevolen om alle bestaande analogen te verwijderen om geen storingen in het besturingssysteem te veroorzaken.

Stap 6

Start uw computer opnieuw op nadat de installatie van de onderdelen van het antivirusprogramma is voltooid. Zorg ervoor dat deze applicatie automatisch start na het inloggen. Sommige antivirussen vereisen activering van een gratis licentie. Voer deze procedure uit met behulp van het antivirussoftwaremenu.

Stap 7

Een firewallprogramma kan een verhoogd beveiligingsniveau bieden. Selecteer een gratis app die bij de opgegeven groep hoort. Nieuwelingen kunnen beter software gebruiken die een gebruiksvriendelijke interface heeft en het gemakkelijk maakt om regels te maken voor applicaties, zoals Comodo Firewall.

Stap 8

Download de geselecteerde software van de ontwikkelaarssite. Installeer de firewall en start uw computer opnieuw op. Pas de parameters van het programma aan. Dit proces wordt meestal binnen een week uitgevoerd, omdat elke keer dat u nieuwe programma's, toepassingen en hulpprogramma's start, waarschuwingsvensters verschijnen.

Aanbevolen: