Hoe Het Compass-programma Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Compass-programma Te Installeren
Hoe Het Compass-programma Te Installeren

Video: Hoe Het Compass-programma Te Installeren

Video: Hoe Het Compass-programma Te Installeren
Video: Tutorial Instal Software Compas Solution 2024, Mei
Anonim

Met het besturingssysteem op een pc kunt u verschillende programma's en games installeren, die vervolgens met bepaalde opdrachten kunnen worden gestart. Het is niet ongebruikelijk dat gebruikers problemen hebben met het installeren van de software Compass.

Hoe het Compass-programma te installeren
Hoe het Compass-programma te installeren

instructies:

Stap 1

Zoals de praktijk laat zien, worden bijna alle programma's op dezelfde manier in het systeem geïnstalleerd. Installatie vereist speciale bestanden. Koop bijvoorbeeld een schijf in een winkel die de software bevat. U kunt ook bestanden op internet vinden. Vergeet niet te controleren met antivirussoftware.

Stap 2

Plaats de media in het computerstation. Het systeem zal automatisch informeren over het nieuwe apparaat en een modus weergeven waarin u de manier kunt selecteren om de informatie te lezen. Meestal moet u op het item "Openen met Explorer" klikken. Zoek het.exe-bestand om de wizard Programma toevoegen te starten. Dubbelklik vervolgens met de rechtermuisknop op dit bestand. Er verschijnt een venster waarin het systeem u vraagt een lokale schijf te selecteren waarop u het Compass-programma wilt installeren.

Stap 3

De pc moet voor het gemak twee lokale schijven hebben. De eerste installeert alle games die de gebruiker speelt. Programma's moeten op de tweede schijf worden geïnstalleerd. Er is ook een geïnstalleerd besturingssysteem dat het hele proces ondersteunt. Selecteer de schijf die u wilt installeren. Dit is meestal de "C"-directory. Als het systeem om extra handelingen vraagt, lees dan zorgvuldig alle items om bepaalde menu's correct te markeren.

Stap 4

Zodra u akkoord gaat met alle punten, zal het systeem u hier automatisch van op de hoogte stellen. Vergeet ook niet dat de volledige installatie van de Compass-software enige tijd in beslag neemt. In principe hangt het af van de kracht van de processor van de personal computer, evenals de hoeveelheid gegevens die op de harde schijf is geïnstalleerd.

Aanbevolen: