Hoe Een Huis Te Bouwen In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Een Huis Te Bouwen In Minecraft
Hoe Een Huis Te Bouwen In Minecraft
Anonim

Als je door het Minecraft-universum reist, zul je op een dag een prachtige plek zien en besluiten daar te gaan wonen. Dit betekent dat er een huis moet worden gebouwd, een hoog hek moet worden geplaatst, een moestuin moet worden aangelegd, verlichting moet worden aangelegd, enzovoort. Niet elke speler heeft een idee van hoe een gebouw eruit zou kunnen zien, dus laten we eens kijken hoe we een huis correct kunnen bouwen in Minecraft.

Bouw een huis in Minecraft
Bouw een huis in Minecraft

instructies:

Stap 1

Laten we, voordat we een huis bouwen in Minecraft, een beetje theorie bestuderen. Huisontwerpen kunnen allerlei soorten zijn: onder water, op een boom, steen, baksteen, paddenstoel, enzovoort. We zullen geen kastelen bouwen, maar we zullen een gewoon solide huis bouwen. Als je je fantasie laat zien, zou het interessant moeten worden. Sla materialen in, want om een ​​huis in Minecraft te bouwen, heb je er veel van nodig.

Stap 2

Net als in het echte leven, moet je beginnen met het bouwen van de basis. Kies hiervoor een steen of baksteen. Houd je huis op niveau door een paar kamers van tevoren te plannen.

Stap 3

Bouw vervolgens muren op de fundering. Een blok is voldoende. Als u zich zorgen maakt over uw veiligheid, kunt u een dubbele laag maken - deze zal betrouwbaarder zijn. Gebruik gekleurde wol om behang of geverfde muren te simuleren. Het huis zal comfortabeler zijn.

Stap 4

Bouw het dak van bovenaf in de vorm van een piramide. Alle materialen zullen bijvoorbeeld houten trappen doen. Het huis in Minecraft ziet er in dit geval veel beter uit.

Stap 5

Installeer nu de deuren, ramen en trappen. Neem de tijd en denk na over elke stap, probeer origineel te zijn, want dit is een creatief proces. Als gevolg hiervan kunt u vrienden bij u thuis uitnodigen en verrassen met de ongebruikelijke interne en externe lay-out van het gebouw.

Stap 6

Het externe en interne uiterlijk kan trouwens enigszins worden verbeterd door een bed, kisten in een van de kamers te plaatsen, foto's aan de muren te hangen en een open haard te creëren. Het is je gelukt om een ​​huis te bouwen in Minecraft.

Populair per onderwerp