Hoe Een Krachtige Spelcomputer Te Bouwen

Hoe Een Krachtige Spelcomputer Te Bouwen
Hoe Een Krachtige Spelcomputer Te Bouwen

Video: Hoe Een Krachtige Spelcomputer Te Bouwen

Video: Zo bouw jij je eigen (gaming) PC! 2022, September
Anonim

De laatste tijd kopen steeds meer gebruikers computercomponenten en bouwen ze zelf een krachtige pc. Hierdoor bespaart u geld en bereikt u de maximale prijs-kwaliteitverhouding.

Hoe een krachtige spelcomputer te bouwen
Hoe een krachtige spelcomputer te bouwen

Het is nodig

  • - verwerker;
  • - videokaart;
  • - koeler;
  • - betaling van de exploitatievergoeding;
  • - LAN-kaart;
  • - shader v 3.0;

instructies:

Stap 1

Om een ​​krachtige spelcomputer te bouwen, moet je een bedrijf kiezen dat processors en moederborden maakt. De AMD Phenon processor is het meest geschikt voor gaming. Het moederbord moet ontworpen zijn voor 3 RAM-uitgangen, een geïntegreerde videokaart, een netwerkkaart, een geluidskaart en een krachtige processor.

Stap 2

Let bij het kiezen van een processor op het aantal cores. Voor moderne games is het aan te raden een processor aan te schaffen met vier cores en een frequentie van elk minimaal 2,2 Hz. Installeer een extra koeler om de processor te koelen.

Stap 3

Vervolgens moet je een RAM-kaart kopen. Bereken het volume op basis van welk besturingssysteem op uw pc wordt geïnstalleerd. Windows Vista en Windows 7 verbruiken minimaal 1 Gb geheugen, Windows XP gebruikt 512 Mb virtueel geheugen op uw pc. Voor een krachtige gamecomputer dien je minimaal 4 Gb RAM aan te schaffen.

Stap 4

Een belangrijk onderdeel van de toekomstige spelcomputer is de videokaart. Zij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het beeld. De kenmerken waar je op moet letten bij het kiezen van een videokaart zijn de kloksnelheid, de hoeveelheid virtueel geheugen en de aanwezigheid van shader 3.0. Voor de volledige werking van moderne games heb je minimaal 1Gb virtueel geheugen op de videokaart nodig. Het is ook noodzakelijk om shader 3.0 te hebben.

Stap 5

Installeer een extra koeler op de videokaart, omdat de prestaties afnemen bij verwarming.

Stap 6

Koop een netwerkkaart, het is noodzakelijk om verbinding te maken met internet of een lokaal netwerk, dit is een belangrijk onderdeel van een krachtige spelcomputer.

Stap 7

Wanneer de computer is gemonteerd en klaar is om te werken, moet u de "nieuwe" versies van de stuurprogramma's downloaden van de website van de fabrikant. Dit komt de kwaliteit van de videokaart en processor ten goede.

Populair per onderwerp