Hoe Antivirus Van Uw Computer Te Verwijderen In

Inhoudsopgave:

Hoe Antivirus Van Uw Computer Te Verwijderen In
Hoe Antivirus Van Uw Computer Te Verwijderen In

Video: Hoe Antivirus Van Uw Computer Te Verwijderen In

Video: Hoe Antivirus Van Uw Computer Te Verwijderen In
Video: Virus verwijderen van je computer 2024, April
Anonim

Wanneer u een antivirusprogramma van uw computer verwijdert, is het belangrijk om deze correct te verwijderen. Als deze bewerking niet correct wordt uitgevoerd, zal de pc tijdens het gebruik vaak vastlopen en in conflict komen met andere antivirusprogramma's.

Een antivirusprogramma van uw computer verwijderen
Een antivirusprogramma van uw computer verwijderen

instructies:

Stap 1

Veel mensen verwijderen tegenwoordig antivirus op de volgende manier van hun computer. Ze openen "Mijn computer", gaan naar de map waar de antivirusbestanden zijn opgeslagen en verwijderen eenvoudig de inhoud van deze map samen met deze. Het is hoogst onwenselijk om dit te doen - er blijven veel antivirusbestanden in het systeemregister staan, wat in de toekomst kan bijdragen aan een verslechtering van de prestaties van uw computer. Er zijn verschillende manieren om antivirussoftware correct te verwijderen.

Stap 2

De antivirus verwijderen via het menu Start. In dit menu moet u het gedeelte "Alle programma's" openen. Hier moet je de map met de geïnstalleerde antivirus vinden. Zodra de map is gevonden, beweegt u de muiscursor eroverheen en selecteert u "Verwijderen". Verwijder vervolgens, volgens de aanwijzingen, de antivirustoepassing van uw computer.

Stap 3

De antivirus verwijderen via de service Programma's toevoegen of verwijderen. U kunt deze service openen via het menu "Deze computer". Klik aan de linkerkant van het menu dat wordt geopend op de juiste sectie. Nadat de lijst met programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd is samengesteld, zoekt u de antivirusaanbieding en verwijdert u deze. Met deze service kunt u ook andere toepassingen verwijderen.

Aanbevolen: