Hoe De Proefversie Van Antivirus Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Proefversie Van Antivirus Te Verwijderen
Hoe De Proefversie Van Antivirus Te Verwijderen

Video: Hoe De Proefversie Van Antivirus Te Verwijderen

Video: Hoe De Proefversie Van Antivirus Te Verwijderen
Video: ✔ BEST WAY To Uninstall Antivirus from Windows 2024, Mei
Anonim

Fabrikanten van programma's om uw computer te beschermen tegen virustoepassingen gaan vaak naar stappen zoals het maken van proefversies van antivirus die gedurende een bepaalde periode gratis kunnen worden gebruikt. Het feit op zich is een uitgelezen kans voor gewone gebruikers om geen "katten in een zak" te kopen, maar om een bewuste stap te zetten in de richting van een of andere toepassing. Zelfs een wijdverbreid programma van hoge kwaliteit past niet altijd bij de smaak voor persoonlijk gebruik, dus het is zeer wenselijk om het programma te testen voordat u het aanschaft.

Hoe de proefversie van antivirus te verwijderen
Hoe de proefversie van antivirus te verwijderen

Noodzakelijk

Testversie van de antivirus geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Na gebruik van de test-antivirus moet deze worden verwijderd, zodat het volgende product dat voor de proefversie is geïnstalleerd er niet mee in strijd is - een dergelijke uitkomst van gebeurtenissen is zeer waarschijnlijk. Om te verwijderen, moet u een reeks eenvoudige stappen volgen.

Stap 2

Klik op de knop "Start" en selecteer in het contextmenu dat wordt geopend het item "Configuratiescherm". Als u erop klikt, wordt een configuratiescherm geopend met toegang tot de belangrijkste systeeminstellingen.

Stap 3

Selecteer "Programma's verwijderen" of "Programma's toevoegen of verwijderen" in dit venster, afhankelijk van de versie van het geïnstalleerde besturingssysteem. Als u erop klikt, wordt een venster geopend met toepassingen die op het systeem zijn geïnstalleerd.

Stap 4

Wacht even terwijl het systeem een lijst met beschikbare applicaties maakt. Soms duurt het lang. Nadat de lijst is samengesteld, klikt u met de rechtermuisknop op de naam van het antivirusprogramma en selecteert u het item "Installeren / wijzigen" in het contextmenu dat verschijnt. Hiermee wordt de antivirus volledig van uw computer verwijderd.

Stap 5

In sommige gevallen kunnen antivirusprogramma's niet op deze manier worden verwijderd - in het geval van beschadigde installatiebestanden of andere problemen. In een dergelijke situatie is het noodzakelijk om toevlucht te nemen tot aanvullende software - universele de-installatiepakketten.

Stap 6

Het is handiger om dergelijke toepassingen te gebruiken dan gespecialiseerde hulpprogramma's voor het verwijderen van een specifiek product, dat elke antivirusfabrikant heeft - als een gebruiker verschillende varianten van beveiligingsprogramma's wil proberen, moet hij één de-installatieprogramma installeren, niet meerdere. Werken met universele applicaties is heel eenvoudig - start het gewoon, selecteer de geïnstalleerde antivirus en druk op de knop om het te verwijderen. Dit zal voldoende zijn.

Aanbevolen: