Hoe Zich Te Ontdoen Van Advertenties Op Uw Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van Advertenties Op Uw Computer
Hoe Zich Te Ontdoen Van Advertenties Op Uw Computer

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Advertenties Op Uw Computer

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Advertenties Op Uw Computer
Video: Hoe kan 5000 euro je hele leven veranderen? 2024, Mei
Anonim

De overvloed aan advertenties op allerlei websites heeft al veel gebruikers gehinderd. Maar het is veel vervelender wanneer een virale reclamebanner direct op de desktop verschijnt. Natuurlijk moet je er vanaf.

Hoe zich te ontdoen van advertenties op uw computer
Hoe zich te ontdoen van advertenties op uw computer

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - Dr. Web CureIt.

instructies:

Stap 1

Om te beginnen krijgt u weer toegang tot ten minste enkele functies van het besturingssysteem. Vaker wel dan niet, neemt een virale advertentiebanner het grootste deel van de desktop in beslag. Verhoog uw bureaubladresolutie om meer bruikbare ruimte vrij te maken.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Schermresolutie". Stel een hogere resolutie in en klik op de knop Toepassen.

Stap 3

Neem nu het verwijderen van het advertentievenster over. Probeer het zelf. Open het menu Deze computer en navigeer naar de Windows-map. Open de map system32. Vind er dll-bestanden in waarvan de naam eindigt op een combinatie van letters lib, bijvoorbeeld: hqslib.dll, itolib.dll enzovoort. Markeer en verwijder al deze bestanden.

Stap 4

Als de viral banner niet is verdwenen, probeer dan de juiste code ervoor te vinden. De meeste van deze advertentievensters hebben een wachtwoordveld. Ga naar de site https://www.drweb.com/unlocker/index. Voer het telefoon- of rekeningnummer in dat in de banner wordt aangegeven en klik op de knop "Zoek code". Vervang de door het systeem voorgestelde wachtwoorden in het veld van het advertentievenster

Stap 5

Als alle voorgestelde codes onjuist blijken te zijn, herhaal dan het algoritme dat in de vorige stap is beschreven door op de volgende links te klikken: https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker,

Stap 6

Als u het juiste wachtwoord om de banner uit te schakelen niet kunt vinden, gebruik dan een speciaal programma. Volg deze link https://www.freedrweb.com/cureit en download daar Dr. Web Curelt

Stap 7

Installeer de gedownloade applicatie en start deze. Activeer het proces van het scannen van harde schijven. Verwijder de virusbestanden die door het programma zijn gevonden. Start uw computer of laptop opnieuw op. Scan uw besturingssysteem met een volwaardig antivirusprogramma.

Aanbevolen: