Hoe Te Printen In Het Duits

Inhoudsopgave:

Hoe Te Printen In Het Duits
Hoe Te Printen In Het Duits

Video: Hoe Te Printen In Het Duits

Video: Hoe Te Printen In Het Duits
Video: 28 панфиловцев. Самая полная версия. Panfilov's 28 Men (English subtitles) 2024, Mei
Anonim

De Duitse toetsenbordindeling kan aanvankelijk ongebruikelijk zijn voor computergebruikers die gewend zijn aan de Engelse en Russische toetsenbordindelingen, aangezien de positie van de letters van het Duitse alfabet verschilt van het Latijnse alfabet.

Hoe te printen in het Duits
Hoe te printen in het Duits

Noodzakelijk

toetsenbordstickers

instructies:

Stap 1

Open het menu Regionale en taalopties in het Configuratiescherm. Ga in het kleine venster dat wordt geopend naar het tweede tabblad. Klik op de knop Opties in de rechterbovenhoek. Dit opent een extra instellingenvenster genaamd Talen en tekstinvoerservices.

Stap 2

Voeg een Duitse toetsenbordindeling toe met de bijbehorende knop. Pas de wijzigingen toe en sla ze op, sluit de vensters door één voor één op de knop "OK" te drukken. Daarna wordt een extra item met de Duitse lay-out toegevoegd aan het taalmenu op de taakbalk. Om van invoermodus te wisselen, moet u nog een keer op de lay-out drukken.

Stap 3

Verander de toetsenbordindeling met de combinatie Shift + Alt of een andere configuratie in uw besturingssysteem. Om snel de locatie van Duitse letters te onthouden (de lay-out is anders dan het standaard Latijn), gebruikt u het schermtoetsenbord. Het is te vinden in standaard toegankelijkheidsprogramma's.

Stap 4

Ook kun je gewoon een toetsenbord kopen met een Duitse lay-out, of op zoek gaan naar speciale kleine stickers met de letters van het Duitse alfabet. Deze kunnen op internet worden besteld of worden gekocht bij computerwinkels in uw stad.

Stap 5

Om snel te wennen aan de Duitse lay-out als je het toetsenbord niet wilt veranderen of er speciale stickers op wilt plakken, gebruik je de afbeelding met de bijbehorende lay-out als bureaubladachtergrond. Raadpleeg het als u de locatie van deze of gene sleutel bent vergeten.

Stap 6

U kunt ook speciale toetsenbordsimulators gebruiken, die zowel beschikbaar zijn voor de Latijnse en Cyrillische letters die u gewend bent, als voor andere lay-outs. De meeste van deze programma's zijn gratis en kunnen op internet worden gedownload.

Aanbevolen: