Hoe Te Printen Naar Schijf

Inhoudsopgave:

Hoe Te Printen Naar Schijf
Hoe Te Printen Naar Schijf

Video: Hoe Te Printen Naar Schijf

Video: Hoe Te Printen Naar Schijf
Video: hoe een PFD te printen 2024, Mei
Anonim

Wilt u uw eigen schijven produceren met uw bedrijfslogo of alleen met uw foto? Velen zullen ongetwijfeld bevestigend antwoorden. Maar bij de vervaardiging van schijven kan het proces van het aanbrengen van een afbeelding in 2 delen worden verdeeld: kunstmatige en machinale toepassing. Bij kunstmatige toepassing wordt een cirkel van een schijf op papier afgedrukt en vervolgens op de schijf zelf gelijmd. En het tekenen van machines gebeurt met speciale apparatuur.

Hoe te printen naar schijf
Hoe te printen naar schijf

Noodzakelijk

LighScribe dvd-brander, speciaal gecoate dvd-, Nero- of Droppix-software

instructies:

Stap 1

De essentie van het maken van een schijf met machinetekening is als volgt: maak een afbeelding voor de schijf - start het opnameprogramma - brand een schijf met onze afbeelding. Voor dit doel kan elk dvd-station met de LighScribe-functie worden gebruikt. Open elke foto of afbeelding - maak deze in elke editor zwart-wit (zwart-wit). Maak verschillende versies van de toekomstige schijf. Je hebt een gat in het midden van de schijf, dus kies de juiste afbeelding. Als de foto een gezicht laat zien, is het beter om het naar de zijkant te verplaatsen om de integriteit van het portret niet te schenden.

Stap 2

Voer het LightScribe-stuurprogramma uit om onze afbeelding naar schijf te schrijven - selecteer de beste kwaliteit in de instellingen. Sla de geselecteerde waarden op door op de knop "OK" te klikken.

Stap 3

Start het Droppix-programma. Klik op "Bestand" - "Openen" - selecteer onze afbeelding.

Stap 4

Selecteer in het linkermenu het type en de aard van de inscriptie die op de schijf is aangebracht.

Stap 5

Klik op de knop Voorbeeld. Selecteer helderheid. Het is raadzaam om alles in donkere kleuren te doen, d.w.z. minder helderheid.

Stap 6

Plaats vervolgens de schijf in het station. U hoeft alleen maar op de knop "Opnemen" te drukken en een paar minuten te wachten, want het afdrukken van afbeeldingen van hoge kwaliteit kost tijd. Denk eraan om de schijf met de grijze kant naar beneden te plaatsen (opneembaar gedeelte).

Stap 7

Bij nepkunst is geen dvd-station met LighScribe vereist. Alle stappen die moeten worden uitgevoerd om met deze methode een afbeelding op een schijf te krijgen, verschillen enigszins van de bovenstaande methode.

Gebruik hiervoor de Nero Cover Designer-software. Maak exact dezelfde hoes of importeer een bestand met een afbeelding van een kant-en-klare versie van de schijf.

Stap 8

Er is ook een andere manier om dergelijke schijven snel te maken. Gebruik een printer met een cd-/dvd-vak. Bij het afdrukken van schijfafdrukken wordt deze methode als de snelste beschouwd.

Aanbevolen: