Hoe De Voeding Aan Te Sluiten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Voeding Aan Te Sluiten?
Hoe De Voeding Aan Te Sluiten?

Video: Hoe De Voeding Aan Te Sluiten?

Video: Hoe De Voeding Aan Te Sluiten?
Video: Tips Voor Aankomen | Hoe Moet Ik AANKOMEN? 2024, Mei
Anonim

De voeding is een belangrijk element in de computersysteemeenheid. De belangrijkste functie is het verdelen van de spanning tussen alle apparaten in de computer. Meestal is de mogelijkheid om een vergelijkbare voedingseenheid te kopen gewoon niet beschikbaar. Op basis hiervan moet u rekening houden met verschillende uiterst belangrijke factoren die problemen met de daaropvolgende installatie van de voeding en de aansluiting ervan helpen voorkomen. Overigens kan een verkeerd gekozen voeding leiden tot schade aan de rest van de apparatuur.

Hoe de voeding aan te sluiten?
Hoe de voeding aan te sluiten?

Noodzakelijk

Kruiskopschroevendraaier

instructies:

Stap 1

Installeer eerst de voeding in de behuizing van de systeemeenheid. Hiervoor is een speciale plek aan de achterkant van de behuizing. Als de convexe elementen van de voeding niet samenvallen met de gaten in de behuizing, knip dan nieuwe uit. Schroef de voeding stevig op de systeemeenheid om te voorkomen dat de eerste valt.

Stap 2

De belangrijkste items die rechtstreeks op de voeding moeten worden aangesloten, zijn het moederbord, de harde schijven en de schijfstations. Er is meestal maar één verbindingsoptie op het moederbord. Deze gleuf heeft de vorm van een rechthoek met vierkante gaten en heeft twintig of vierentwintig kanalen.

Stap 3

Connectoren voor harde schijven en schijven zijn onderverdeeld in drie hoofdtypen: compatibel met IDE, SATA en SATA2. Selecteer een voeding met het type connectoren dat u wilt. Houd er rekening mee dat er voedingen zijn die connectoren hebben voor verschillende soorten aansluitingen. Ze zijn erg handig, omdat één systeemeenheid tegelijkertijd harde schijven met SATA- en IDE-connectoren kan bevatten. In het geval van een IDE-connector is de connector een vierkanaals rechthoek met twee afgeknotte hoeken. Dit wordt gedaan om de connector niet andersom in te steken. SATA harde schijven worden gevoed via een bredere, plattere connector.

Aanbevolen: