Hoe De Microfoon In Skype Te Dempen

Inhoudsopgave:

Hoe De Microfoon In Skype Te Dempen
Hoe De Microfoon In Skype Te Dempen

Video: Hoe De Microfoon In Skype Te Dempen

Video: Hoe De Microfoon In Skype Te Dempen
Video: How to Fix Skype Microphone Problems: Change Mic Settings to Your External Mic! 2024, Mei
Anonim

Skype is software die is ontworpen om via internet te communiceren. Zelfs als je geen webcam hebt, is er altijd de mogelijkheid om een goedkope microfoon aan te schaffen en via deze te communiceren. Alleen communiceren via een microfoon is winstgevender als je geen onbeperkt internet hebt. In een situatie waarin u de microfoon wilt dempen zodat de gesprekspartner bijvoorbeeld geen externe ruis hoort, volstaat het om enkele instellingen te wijzigen.

Hoe de microfoon in Skype te dempen
Hoe de microfoon in Skype te dempen

instructies:

Stap 1

Beweeg de cursor over het paneel aan de onderkant van het venster, waar de foto of video van uw gesprekspartner wordt weergegeven. Als dit paneel tijdens het gesprek is verdwenen, beweegt u de muis om het weer te laten verschijnen. Zoek het microfoonpictogram tussen de bedieningselementen. Klik erop en het wordt doorgestreept. Het bericht "Microfoon uit" wordt weergegeven. De ander hoort je niet. Om het gesprek voort te zetten, klikt u nogmaals op het microfoonpictogram, daarmee zet u het aan. Als u de verbinding verbreekt terwijl de microfoon is uitgeschakeld, houd er dan rekening mee dat de volgende keer dat u belt, de microfoon standaard wordt ingeschakeld.

Stap 2

Als u de microfoon volledig moet uitschakelen, selecteert u het tabblad Extra in het menu en selecteert u het item Instellingen in de uitgevouwen lijst. Vervolgens moet u op de parameter Audio-instellingen klikken. De bovenste regel heet "Microfoon", waaronder de volumeregeling van de microfoon. Verplaats de schuifregelaar om de minimale volumewaarde in te stellen, dan demp je de microfoon. Schakel hiervoor het vinkje uit bij 'Microfooninstellingen automatisch aanpassen'.

Stap 3

U kunt de microfoon op het systeem ook dempen. Klik op Start - Configuratiescherm - Geluid. Selecteer in het venster met geluidsinstellingen het tabblad Opnemen. Klik vervolgens op het pictogram met de tekst "Microfoon", klik op "Eigenschappen". Selecteer in het nieuwe venster het tabblad "Niveaus". Er is een luidsprekerpictogram naast de volumeschuifregelaar. Klik erop, er verschijnt een kleine doorgestreepte cirkel. Dit betekent dat de microfoon is uitgeschakeld op het niveau van het besturingssysteem. Klik op "OK" om op te slaan.

Stap 4

Als u de microfoon volledig hebt uitgeschakeld volgens de stappen 2 en 3, betekent dit dat u niet gehoord wordt bij nieuwe oproepen.

Aanbevolen: