Een App Dempen

Inhoudsopgave:

Een App Dempen
Een App Dempen

Video: Een App Dempen

Video: Een App Dempen
Video: Hoe bouw je een app - AppMachine 2024, Mei
Anonim

Geluid in applicaties is vaak niet eenvoudig uit te zetten. Dit geldt niet alleen voor computerprogramma's, maar ook voor mobiele programma's. Het is met name moeilijk om voor elke toepassing een individuele instelling te kiezen - dergelijke functies worden ondersteund door een minimaal aantal mobiele apparaten.

Een app dempen
Een app dempen

Noodzakelijk

  • - mobiel apparaat;
  • - toepassingen die geluidsregeling ondersteunen.

instructies:

Stap 1

Om het geluid van applicaties die zijn gedownload van verschillende internetbronnen te dempen, maakt u de juiste instelling in het menu. Houd er rekening mee dat in deze gevallen totaal verschillende knoppen verantwoordelijk zijn voor het dempen van muziek en het dempen van geluiden. Zoek het pictogram met de afbeelding van de bijbehorende instellingen en klik er één keer op met de linkermuisknop.

Stap 2

Als je het geluid van de flash-applicatie niet kunt uitschakelen, op de gebruikelijke manier via het programmamenu, gebruik dan het uitschakelen van deze functie in de browser. Het is natuurlijk het beste om dit te vermijden, omdat je in dit geval, om audio- of videobestanden af te spelen, terug moet gaan naar de instellingen en deze moet inschakelen. Klik in de Internet Explorer-browser op het menu-item "Internetopties". Schakel in het venster dat verschijnt het selectievakje naast 'Audio afspelen op webpagina's' uit. Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 3

Als u het geluid in alle mobiele applicaties wilt dempen, opent u de optie geluidsinstellingen in het telefoonmenu. Ga naar het menu met applicatiegeluiden, schakel het uit. In sommige modellen vindt het uitschakelen van applicatiegeluiden plaats in hetzelfde menu als waar ze worden gestart - hier hangt het allemaal af van de software van uw mobiele apparaat. Ook is voor bijna elke mobiele applicatie een individuele volumeregelingsfunctie beschikbaar, die vanuit het menu wordt opgeroepen. Meestal is deze instelling verborgen in de spelopties. Probeer ook het geluid te dempen door meerdere keren op de pijl-omlaag aan de zijkant te drukken. U kunt de telefoon ook in de stille modus zetten voordat u de applicatie start.

Stap 4

Controleer of uw telefoon een individuele volume-instelling heeft voor elke toepassing in het menu van de telefoon zelf. U kunt dit doen door de instructies voor uw telefoon te lezen of door uzelf zorgvuldig vertrouwd te maken met de interface.

Aanbevolen: