Wi-fi Dempen

Inhoudsopgave:

Wi-fi Dempen
Wi-fi Dempen

Video: Wi-fi Dempen

Video: Wi-fi Dempen
Video: WIFi мост CF E314NV2 Как увеличить зону WIFI до 5 км или распространить его через бетонную стену 2024, Mei
Anonim

Wi-Fi maakt het gemakkelijk en snel om verschillende apparaten zoals computers, laptops en zelfs mobiele telefoons te netwerken. De prijs die voor dit gemak moet worden betaald, is de slechte beveiliging van draadloze netwerken. Om het risico op ongeoorloofde toegang tot informatie te verkleinen, kunt u het wifi-signaal dempen.

Wi-fi dempen
Wi-fi dempen

instructies:

Stap 1

Om het storende wifi-signaal van een naburig toegangspunt te blokkeren, kun je een speciale verf gebruiken die radiogolven dempt. Het bevat ijzeroxide en aluminiumoxide, die hoogfrequente straling blokkeren. De coatingdeeltjes creëren een magnetisch veld dat resoneert op dezelfde frequentie als de te blokkeren radiogolf. Helaas is het vrij moeilijk om dergelijke verf te kopen, bovendien durft niet iedereen de muren opnieuw te schilderen, vooral als er al behang op is geplakt.

Stap 2

Gebruik een speciale wifi-signaalstoorzender. Er is een breed scala aan apparaten op de markt, van mobiel, ter grootte van een luciferdoosje, tot stationair, die een groot gebied bestrijken. Het nadeel van het gebruik van dit soort apparatuur is de onmogelijkheid van selectieve blokkering van apparaten - alle netwerken worden zonder onderscheid geblokkeerd. Bovendien kunnen er problemen zijn met mobiele telefoons en andere communicatieapparatuur.

Stap 3

Gebruik een goed geaarde ijzeren kooi van geleidend materiaal. Het moet alle apparatuur bevatten waarvan u het signaal wilt blokkeren. De kwaliteit van signaalblokkering hangt af van de dikte van het materiaal waaruit de kooi is gemaakt en de grootte van de cel.

Stap 4

Schakel wifi-signaal uit. Ongeautoriseerde toegang tot het draadloze netwerk kan niet worden verkregen als het is uitgeschakeld. Gebruik indien nodig een bekabelde verbinding. Als uw apparaat geen LAN-aansluiting heeft, gebruik dan een USB-netwerkkaart.

Stap 5

Configureer het toegangspunt. Installeer WPA-2-codering met een sleutellengte van minimaal 128 bits. Een juiste configuratie van uw draadloze apparatuur voorkomt onbevoegde toegang. Gebruik indien nodig een MAC-adresfilter. Voeg de benodigde witte lijst met adressen toe, blokkeer de rest.

Aanbevolen: