Hoe Externe Verwerking 1C . Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Externe Verwerking 1C . Te Openen
Hoe Externe Verwerking 1C . Te Openen

Video: Hoe Externe Verwerking 1C . Te Openen

Video: Hoe Externe Verwerking 1C . Te Openen
Video: Linux-handleiding voor beginners 2024, April
Anonim

Externe verwerking maakt geen deel uit van de toepassingsoplossing en wordt opgeslagen in afzonderlijke bestanden met de extensie.epf. Het belangrijkste voordeel van externe processors is de mogelijkheid om ze te gebruiken in een verscheidenheid aan toegepaste oplossingen zonder de structuur van de oplossingen zelf te veranderen.

Hoe externe verwerking 1C. te openen
Hoe externe verwerking 1C. te openen

instructies:

Stap 1

Externe verwerking kan worden aangemaakt in de configurator. Open hiervoor het menu "Bestand" van het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster en selecteer het item "Nieuw". Gebruik de optie "Externe verwerking" in de lijst van het venster "Selecteer documenttype" dat wordt geopend en bevestig uw keuze door op de knop OK te klikken.

Stap 2

Start de gemaakte externe verwerking voor uitvoering door deze te openen als een standaardbestand dat is opgeslagen op de harde schijf van de computer. Een dergelijke verwerking zal werken als toepassingsoplossingen. om dit te doen, opent u het hoofdmenu van het programma en selecteert u het item "Bestand". Selecteer de subopdracht "Openen" en geef het volledige pad op naar het opgeslagen externe verwerkingsbestand met de extensie.epf in het dialoogvenster Openen dat wordt geopend. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop Openen te klikken.

Stap 3

Besteed aandacht aan de mogelijkheid om een eventuele verwerking in de configuratie om te zetten in een externe. Ook is het mogelijk om externe processors of rapportages als nieuwe objecten aan de structuur van toegepaste oplossingen toe te voegen. Start hiervoor de configurator en geef de opdracht "Zoeken in gegevens" op. Selecteer in het submenu de gewenste actie: - vervangen door externe verwerking; - externe verwerking invoegen; - opslaan als externe verwerking; - vergelijken, combineren met externe verwerking.

Stap 4

Houd er rekening mee dat het programma in versie 8.2 niet kan werken met bestanden die op de computer zijn opgeslagen. Het is alleen mogelijk om bestanden te gebruiken die zich op de server bevinden. Daarom moet u, om externe verwerking te openen, eerst het bestand van dergelijke verwerking naar de server sturen. Sluit daarna de vereiste externe verwerking aan en open het formulier. Houd er rekening mee dat het verplaatsen van een extern verwerkingsbestand naar de server betekent dat dit bestand eerst naar een tijdelijke opslag moet worden overgebracht.

Aanbevolen: