Hoe Externe Verwerking Te Creëren

Inhoudsopgave:

Hoe Externe Verwerking Te Creëren
Hoe Externe Verwerking Te Creëren

Video: Hoe Externe Verwerking Te Creëren

Video: Hoe Externe Verwerking Te Creëren
Video: C# hoe externe data file gebruiken tutorial. 2024, Mei
Anonim

Het programma "1C: Enterprise" is een van de meest populaire toepassingen voor boekhouding in ondernemingen. In dit programma kunt u externe verwerking maken met een eigen lay-out, evenals een pass-argument met een verwijzing naar het configuratiemetadata-object.

Hoe externe verwerking te creëren
Hoe externe verwerking te creëren

Het is nodig

Administratieve vaardigheden "1C: Enterprise"

instructies:

Stap 1

Start het 1C: Enterprise-programma om externe verwerking uit te voeren in de Configurator-modus. Voeg toe aan de verwerking van het kenmerk "Objectreferentie" met het waardetype van het configuratieobject waarvoor u een externe afdrukbare verbinding wilt maken. Om het debuggen van de code gemakkelijker te maken, maakt u een schermformulier, voegt u een "Invoerveld" in en koppelt u dit aan het kenmerk "Objectlink".

Stap 2

Maak uw eigen lay-out in verwerking, u kunt ook de algemene configuratielay-outs gebruiken of de reeds voorbereide kopiëren. Maak in het veld "Algemene module van het object" van verwerking een verplichte functie "Afdrukken / Exporteren", die wordt aangeroepen met behulp van het standaardmechanisme van het dialoogvenster voor het selecteren van afdrukbare formulieren. Deze functie retourneert een attribuut van het type tabeldocument.

Stap 3

Gebruik hiervoor het voorbeeld van de broncode van de functie die op de site https://www.cfdt.ru/?globalNav=1&section=5&page=4 is geplaatst. Maak twee functies die vergelijkbaar zijn met de functies die worden gebruikt om typische bewerkingen te ontwerpen. Bijvoorbeeld een functie die een structuur van waarden genereert die wordt gebruikt om gegevensinvoer in een spreadsheetdocumentlay-out te automatiseren. Neem daarin de uitvoering van alle benodigde query's op, evenals de oplossing van rekenproblemen bij het maken van een externe verwerking.

Stap 4

Maak een functie die een spreadsheetdocument maakt en de lay-out vult met informatie uit de structuur "Afdrukinstellingen". Houd er rekening mee dat u elk rapport dat in de configuratie bestaat, kunt converteren naar externe verwerking.

Stap 5

Ook kunt u bestaande behandelingen en rapportages vergelijken en samenvoegen. U kunt externe verwerking starten zowel vanuit het 1C: Enterprise-programma als door het te openen als een normaal bestand dat is opgeslagen op de harde schijf van uw computer. Het zal op dezelfde manier werken als degene die is opgenomen in de toepassingsoplossing.

Aanbevolen: